Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna, ha a pasitok szegény lenne?
Részleteket!
Nem zavar, ha tanul, nincs pénzük otthon, stb. (Bár sokan meg tudják oldani egyetem mellett is a melót, pl. én...). De ha azért szegény, mert egész nap otthon döglik, akkor részemről kizárva.:)
Hát engem zavarna. Kövezzetek meg.
Marha irritáló, amikor azért nem tudok programokat csinálni a sráccal, mert nincs 500 ft-ja sem, hogy buszjegyet vegyen, és az egyetlen lehetséges program, amit közösen kitalálhatunk, a séta, mert egy fagyi/üdítő/mozi (ahol fizetném a saját részem) számára már luxus.
Ha én el tudok menni végezni diákmunkát, vagy bármit, akkor ő is...
22L
"Mert, ha spec azért nincs pénze, mert az autóhitelét törleszti, az szte3m nem szegény, szimplán csak hülye..."
Tökéletesen egyetértek. Minek autót hitelre venni? Az autó nem létszükséglet, de ha mégis nagyon kell, akkor már 500000-ért veszel egy olyat, ami működik is. Ennyit viszont lazán ki lehet perkálni hitel nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!