Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyek azok a külső tényezők,...

Melyek azok a külső tényezők, amik egy nő nemi esélyeit lenullázzák vs ugyanez egy himnemünél?

Figyelt kérdés
Ugy értem, mik azok a KÜLSŐ tényezők (tehát amiket nem az egyén generál magának, mint pl a lányok válogatós viselkedése meg picsogásai), amik egy embert totál elvágják attól, hogy valakivel közösüljön.
2013. aug. 1. 21:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nem tudom miért olyan nehéz felfogni a nőknek azt, vagy egyáltalán szembesülni vele, hogy pasiként igen könnyü olyan heylzetbe kerülni, hogy SENKI se akar lefeküdni. SENKI

ugy értem, hogy a legocsmányabb nők SE. SENKI!

Nem ugy, mint a nöknél, hogy még válogatnak és ha senki se üti meg azt a világürben leledző lécet, akkor már azon sirnak, hogy nincs senki, hanem AZ ABSZOLUT SENKI!

belegondotál már abba, hogy milyne az, hogy NINCS SZEX? EGyszerüen nincsen rá adva lehetöséged...

el birod képzelni milyen érzés az?

2013. aug. 1. 23:28
 12/12 anonim ***** válasza:
2013. aug. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!