Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melyek azok a külső tényezők,...

Melyek azok a külső tényezők, amik egy nő nemi esélyeit lenullázzák vs ugyanez egy himnemünél?

Figyelt kérdés
Ugy értem, mik azok a KÜLSŐ tényezők (tehát amiket nem az egyén generál magának, mint pl a lányok válogatós viselkedése meg picsogásai), amik egy embert totál elvágják attól, hogy valakivel közösüljön.
2013. aug. 1. 21:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pl. ha halott.
2013. aug. 1. 21:36
 2/12 A kérdező kommentje:

ehhez a kérdéshez az a sztori kapcsolódik, hogy egyszer a fókuszban láttam egy nőről készült riportot. Aides volt a csinosnak alig se mondható középkorú nő, és a riporter megkérdezte, hogy van e nemi élete, és a nő meg mondta, hogy HÁT PERSZE...többen is pályáznak rá, meg minden.

Ellenben, ha egy fiatal, egészséges férfinek nincs önbizalma, vagy esetleg nem néz ki jól, akkor már egy nő se akar töle semmit.

2013. aug. 1. 21:38
 3/12 anonim válasza:

A haj!

Csináltak egy kísérletet, volt egy átlagos nő, kicsit zsíros hajjal.

Megmutatták 50 járókelő férfinak, hogy értékeljék 1-10ig.

Utána megmosták a haját és megcsinálták nem full extrásra, csak olyan szolid friss-re.

Utána ismét 50 járókelő férfi értékelte.

Az elején 3-5 volt az átlag értékelés, a hajmosás után 7-8.

Ezért én is minden reggel megmosom a frufrum, így nyáron sokkal előnyösebb és csak 5 perc.

2013. aug. 1. 21:47
 4/12 A kérdező kommentje:

ez dejó! :D

ez aranyos és tetszik!

Am ja, a nőknél a zsiros, lelapult hajt nagyon agyonvágja az összehatást. Mondjuk rövid hajnál még belefér bizonyos mértékig

2013. aug. 1. 21:49
 5/12 A kérdező kommentje:
na de 1 hajmosás között meg, hogy legyen életed, azért van némi különbség ráforditás terén
2013. aug. 1. 21:50
 6/12 anonim válasza:

Előző vagyok, hát férfiaknál is fontos, de náluk a kezdeményező készség, határozottság, kreativitás.

És a mosoly!

2013. aug. 1. 21:51
 7/12 anonim válasza:
Külső tényezőket kértél :)
2013. aug. 1. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
pattanások, erős túlsúly vagy szögletes alkat. stb.
2013. aug. 1. 22:38
 9/12 A kérdező kommentje:
neeeem, még a tulsulyos, aránytalan ronda nők is válogatnak a pasik közt.
2013. aug. 1. 23:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Nos,én nő vagyok, és ez nem így van. Igen, van egy réteg ahol lehet válogatni, de az a réteg a kétségbeesett, "bárki jó nekem csal legyen csajom" illetve az "utálni fogsz mert ronda vagyok" kategória.

Ha az ember lánya egy intelligens, humoros, kedves, férfias hímneműt akar, akkor nem tud válogatni. Pedig nem érdekel sem a kockahas, sem a szép pofi vagy a pénz. Azokból lehet, több is akadna.... :-(

2013. aug. 1. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!