Melyek azok a külső tényezők, amik egy nő nemi esélyeit lenullázzák vs ugyanez egy himnemünél?
ehhez a kérdéshez az a sztori kapcsolódik, hogy egyszer a fókuszban láttam egy nőről készült riportot. Aides volt a csinosnak alig se mondható középkorú nő, és a riporter megkérdezte, hogy van e nemi élete, és a nő meg mondta, hogy HÁT PERSZE...többen is pályáznak rá, meg minden.
Ellenben, ha egy fiatal, egészséges férfinek nincs önbizalma, vagy esetleg nem néz ki jól, akkor már egy nő se akar töle semmit.
A haj!
Csináltak egy kísérletet, volt egy átlagos nő, kicsit zsíros hajjal.
Megmutatták 50 járókelő férfinak, hogy értékeljék 1-10ig.
Utána megmosták a haját és megcsinálták nem full extrásra, csak olyan szolid friss-re.
Utána ismét 50 járókelő férfi értékelte.
Az elején 3-5 volt az átlag értékelés, a hajmosás után 7-8.
Ezért én is minden reggel megmosom a frufrum, így nyáron sokkal előnyösebb és csak 5 perc.
ez dejó! :D
ez aranyos és tetszik!
Am ja, a nőknél a zsiros, lelapult hajt nagyon agyonvágja az összehatást. Mondjuk rövid hajnál még belefér bizonyos mértékig
Előző vagyok, hát férfiaknál is fontos, de náluk a kezdeményező készség, határozottság, kreativitás.
És a mosoly!
Nos,én nő vagyok, és ez nem így van. Igen, van egy réteg ahol lehet válogatni, de az a réteg a kétségbeesett, "bárki jó nekem csal legyen csajom" illetve az "utálni fogsz mert ronda vagyok" kategória.
Ha az ember lánya egy intelligens, humoros, kedves, férfias hímneműt akar, akkor nem tud válogatni. Pedig nem érdekel sem a kockahas, sem a szép pofi vagy a pénz. Azokból lehet, több is akadna.... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!