Lányok! Járnátok egy hasonlókinézetű fiúval?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Adonisz sőt inkább rém ronda. Semelyik lány nem tud elfogadni a külsőm miatt. :) De ez most már nem zavar. A Kérdésem az hogy járnátok egy hasonlókinézetű fiúval aki a képen van? [link] 2013. júl. 30. 17:43
2/13 anonim válasza:
van egy csávó itt pécsen aki eléggé hasonlít rád..annyi hogy testépít meg kicsit buzzisan öltözködik és bomlanak érte a nők:D (nem amiatt mert úgy öltözködik) hanem mert olyan a dumája hogy meglepődtem mikor egyszer hallodtam:D na HAJRÁ!!
4/13 anonim válasza:
Nem értem ezt a kérdést... lehet, hogy itt azt mondják a csajok, hogy fúj nem. DE lehet, hogy a környezetedben máshogy gondolják! Próbálkozz, ne itt érdeklődj.
7/13 A kérdező kommentje:
A Képen nem én vagyok.:( Csak hasonlóan nézek ki annyi különbséggel hogy nem vagyok Fekete és nem vagyok annyira magas és az arcom sem hasonlít a Srácéhoz a képen. Nekem gyerekes arcom van és kiállóak a füleim.
2013. júl. 30. 18:03
8/13 anonim válasza:
kérdező magadról kérünk képet mert lehet igazából helyes vagy csak te nem látod magad annak:)
9/13 anonim válasza:
Ha alacsony vagy, és gyerekes az arcod, akkor amiatt nem kellesz egy lánynak sem.
10/13 anonim válasza:
Szóval hasonlóan nézel ki, de teljesen máshogy... :D (szóval... mondjuk... embernek :D)
Ha küldenél magadról képet, tudnék véleményt mondani. :) (így viszont nemigazán, de sztem ez a srác sem ronda, inkább átlagos, aki a képen van, ergo nem okozna problémát, különben sem a külső a legfontosabb) :) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!