Doree22 kérdése:
Srácok! Nektek az jó pont, ha egy lánnyal lehet "fiúsabb dolgokat is csinálni"?
Figyelt kérdés
Úgy értem, focit nézni, videojátékozni stb.. Sok fiúnak nem tetszik, hogy én is kicsit ilyen vagyok.2013. aug. 1. 13:06
11/18 anonim válasza:
Simán jó, egy rakás közös programunk lenne! :)
12/18 anonim válasza:
IMÁDOM az ilyen csajokat! :DDD
16/F
13/18 A kérdező kommentje:
Jajj akkor jo :) kicsit megnyugodtam. Ezek miatt idáig csak haverja voltam a fiúknak :/
2013. aug. 1. 14:50
14/18 Pretty_Fighter válasza:
Ha ilyenek miatt csak haverja voltál a fiúknak,akkor szerintem más lehet a probléma,nem ez.
15/18 anonim válasza:
"Ezek miatt idáig csak haverja voltam a fiúknak"
Nem hiszem hogy ezek miatt... Ezek csak jó dolgok. A probléma más lehet pl. külső vagy öltözködés, esetleg hajszín.
16/18 anonim válasza:
Tuti,hogy nem emiatt voltál csak haverja a fiúknak!
17/18 anonim válasza:
videójáték bejön a foci nem. De akkor te is nézd velem a My little ponyt :)
18/18 anonim válasza:
Focit nézni és videojátékozni nagyon alantas tevékenység, szóval inkább nem. Ha fára mászol, biciklizel, illetve kővel dobálod az ablakot az sokkal vonzóbb. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!