Doree22 kérdése:
Srácok! Nektek az jó pont, ha egy lánnyal lehet "fiúsabb dolgokat is csinálni"?
Figyelt kérdés
Úgy értem, focit nézni, videojátékozni stb.. Sok fiúnak nem tetszik, hogy én is kicsit ilyen vagyok.2013. aug. 1. 13:06
1/18 anonim válasza:
De azért szexelni is lehet veled, ugye?
3/18 anonim válasza:
focit nem nézek, de közös gépezés, játék jöhet :) akkor nyomjuk ketten a játékot co-op módban :D
4/18 anonim válasza:
Nálam jó pont! Ez a kettő, amit felsoroltál meg főleg jó pont! :D
5/18 anonim válasza:
Nem szeretem a fiús dolgokat de nem vagyok meleg.Én inkább a nőknek a dolgai érdekelnek.
7/18 anonim válasza:
sokan értékelnék, de tényleg nem mindenkinek jönne be
9/18 anonim válasza:
Ez jó dolog, számomra is jó pont. :) Az én párom is ilyen, habár focit én se és ő se néz, de közös filmet pl. amit én szeretek szokta nézni velem. :))
10/18 anonim válasza:
Én nő létemre inkább fiús dolgokat szeretek csinálni, mint pl egész nap plázázni, stb. De nekem az a tapasztalatom, hogy inkább friend zone-ba vagyok a pasiknál, mint lehetséges pár. Sajnos...
22 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!