Személyiségzavarosan hogyan lehetne ismerkedni?
Nem gondolom, a pszihológus legfeljebb azt mondja hogy dilis vagyok, nem hiszem hogy sok értelme lenne neki.
Gyógyszert meg azért nem akarok szedni, mert akkor már nem önmagam lennék szerintem.
Fú, lehet, hogy igazad van, nagyon sztárolom magam itt :$
De ne úgy képzelj el, mint egy nyálgépet.
sajnálom, már késő, kérdező, már elképzeltelek,
háát mind1, további jó akármit
Mikor fogjátok már fel h a PSZICHOLÓGUS meg a PSZICHIÁTER 2 külön személy, és a munkakörük is MÁS????????
PSZICHOLÓGUS - beszélgetés, tanácsadás
PSZICHIÁTER - idegbetegségek, depresszió, gyógyszerek felírása....
Elolvastam a wikipédiát :)
ez teljesen én vagyok:
1. társasági hajlam hiánya, szótlanság, hallgatagság, komolyság és különcség
2. visszahúzódás, félénkség érzelmekkel, érzékenység, idegesség, természet és a könyvek szeretete
3. simulékonyság, jóindulat, becsületesség, közöny, csendes és hideg érzelmi hozzáállás
De például nekem épp a dícséret a rossz, a kritika meg semmit sem ér.
A DSM-nél pedig 7-ből 5 teljesen igaz, 2 meg félig.
A Jelek, tüneteknél az első bekezdés teljesen érvényesül, ha valakivel tényleg ismerkedni akarok, nem tudtam kitörni magamból egyszerűen.
Ja és úgy érzem hogy azért vagyok, hogy a többi embert figyeljem, de nem tudok a részese lenni az eseményeknek.
Azt se tudod mi bajod van... -.-"
Szociális fóbia?
jaj-jaj,, jaj jaj kezdődik, elolvastam a wikipédiát ! ÚRISTEN EZ PONT,,, BETEG VAGYOK!!!
kérdező, ne, ne olvass ezeknek utána, az csak még rosszabb, mert akkor meg mér azt is belefogod képzelni, meg még tudatosabban fogsz görcsölni ezen az egészen.
Te nem vagy semmi, egyszerűen, szerény vagy, talán félénk is, vagy csak magadnak való, azt ennyi, hidd el ha komolyabb bajod lenne az nem ennyiben nyilvánulna meg, amiket leírsz. Azért van egy átmenet a bulizó őrült, és a személyiségzavaros, magányos ember között.
"Ja és úgy érzem hogy azért vagyok, hogy a többi embert figyeljem, de nem tudok a részese lenni az eseményeknek."
Én is így érzem. És nem is akarok teljesen a részese lenni az eseményeknek, mert akkor nem lehetnék megfigyelő. A kettő együtt nem megy. Viszont pár dologban meg muszáj lenne részt vennem, ha alaposabb ismereteket szeretnék szerezni róluk, vagy meg akarnám tapasztalni milyen az, mert ha csak kívülről látok valamit, az nem biztos, hogy elég - de hogyan? Nem tudok semmit úgy átélni mint a többiek, nem fogom soha úgy érezni a dolgokat mint ők, szóval igazából felesleges is lenne, nem mennék azzal semmire, ha bármiben is részt vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!