Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Személyiségzavarosan hogyan...

Személyiségzavarosan hogyan lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Csak ilyennekkel tudnék szerintem kijönni, mint én, és ilyen honlap nincs véletlenül?
2013. júl. 31. 22:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
??
2013. júl. 31. 22:19
 2/33 anonim ***** válasza:
mi, úgy érted anti-szociális vagY?
2013. júl. 31. 22:20
 3/33 anonim ***** válasza:
Milyen személyiségzavar? Csak mert van jó néhány.
2013. júl. 31. 22:21
 4/33 A kérdező kommentje:

legfeljebb asszoc.

nem ártok én a légynek sem

2013. júl. 31. 22:21
 5/33 anonim ***** válasza:
mondjuk nem mindegy h melyik.. diagnosztizálva van nálad, gyógyszert szedsz, vagy csak kitalaltad?
2013. júl. 31. 22:23
 6/33 anonim ***** válasza:
Ha antiszociális lennél, nem akarnál ismerkedni.
2013. júl. 31. 22:24
 7/33 A kérdező kommentje:

Az hogy nincsenek barátaim (senki), nem is akarok, nem szeretek közösségbe járni, bulikat, stb.

Otthon ülök, de nagyon szeretek a természetbe menni.

Nagyon feszengek + nem is szeretek beszélgetni

pl elhívott egy osztálytársam a városba, vele már nyílván nem szorongok, csak nem szeretek beszélni különösen magamról nem.

De jóindulatú vagyok, szeretek segíteni másoknak, kedves vagyok stb.

de el vagyok én a magam világában

ezért kéne hasonló lány, aki nem hogy nem veszekszik, mert nem megyek vele buliba, hanem érzem, hogy ő is ilyen,és még lemondással sem jár neki.

17F

2013. júl. 31. 22:29
 8/33 A kérdező kommentje:

Nem biztos hogy ez az de elég súlyos lehet, asszociális, vagy milyen

anti biztosan nem, az tuti mást jelent, mert nem vagyok bűnöző pszihopata, aki nem tud a társadalomba beilleszkedni, nagyon feszélyezetten, tisztán, stb. élek.

2013. júl. 31. 22:31
 9/33 anonim ***** válasza:

mondjuk kérdező nem annak kéne a célnak lenni, hogy találj egy olyan párt akivel tökéletesen elszigetelődtök a világ elől.

amúgy meg ez a nagy személyiségzavarod? EZ max inkább személyiséged lehet, ha minden zavarnak számítana aki nem megy buliba stb,, akkor eleve nem is lennének személyiségek, mert csak 1 fajta lenne ami normális..

te ilyen magadnak való vagy azt ennyi,

2013. júl. 31. 22:33
 10/33 anonim ***** válasza:
Skizoid személyiségzavar van, aszociális nincsen. De a skizoid kb. olyasmi. Külön oldal meg nem hinném, hogy van ilyen - minek ismerkedős oldal olyanoknak akik nem vágynak társaságra...? -, de itt például akadhat pár aszociális ember, én is ilyesmi vagyok, csak én nem nagyon ismerkedem, ha nem muszáj.
2013. júl. 31. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!