Személyiségzavarosan hogyan lehetne ismerkedni?
legfeljebb asszoc.
nem ártok én a légynek sem
Az hogy nincsenek barátaim (senki), nem is akarok, nem szeretek közösségbe járni, bulikat, stb.
Otthon ülök, de nagyon szeretek a természetbe menni.
Nagyon feszengek + nem is szeretek beszélgetni
pl elhívott egy osztálytársam a városba, vele már nyílván nem szorongok, csak nem szeretek beszélni különösen magamról nem.
De jóindulatú vagyok, szeretek segíteni másoknak, kedves vagyok stb.
de el vagyok én a magam világában
ezért kéne hasonló lány, aki nem hogy nem veszekszik, mert nem megyek vele buliba, hanem érzem, hogy ő is ilyen,és még lemondással sem jár neki.
17F
Nem biztos hogy ez az de elég súlyos lehet, asszociális, vagy milyen
anti biztosan nem, az tuti mást jelent, mert nem vagyok bűnöző pszihopata, aki nem tud a társadalomba beilleszkedni, nagyon feszélyezetten, tisztán, stb. élek.
mondjuk kérdező nem annak kéne a célnak lenni, hogy találj egy olyan párt akivel tökéletesen elszigetelődtök a világ elől.
amúgy meg ez a nagy személyiségzavarod? EZ max inkább személyiséged lehet, ha minden zavarnak számítana aki nem megy buliba stb,, akkor eleve nem is lennének személyiségek, mert csak 1 fajta lenne ami normális..
te ilyen magadnak való vagy azt ennyi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!