Személyiségzavarosan hogyan lehetne ismerkedni?
Amúgy ezek a dolgok csak azért lehetségesek, mert emberként fejlett az idegrendszerünk. Más állatoknál azért nincs ilyen, mert nekik nem elég fejlett. Viszont mint tudatos élőlények tudunk hatni magunkra.
Nyilván nem volt ilyen gondod, amikor gyerek voltál, csak valami ilyen hatást keltett benned. Minden fejben dől el.
Ha azt szeretnéd, hogy ez ne okozzon problémát, akkor össze kell szedned minden akaraterődet és bátorságodat. Túllépni a nehézségeken. Szerintem elmehetnél egy önismereti tanfolyamra. Ott sok embert ismerhetnél el, akik nem ítélnek el. Vagy természetjáró klubokba. De ami biztos, hogy az élet semmit nem fog megkönnyíteni neked, csak magadat tudod befolyásolni.
Értem, de nem akarok tökéletesen elszigetelődni, jó lenne azért ide-oda menni, stb.
Ez a skizoid nekem nem igazán tetszik. Arra hallom ezt aki hideg vérrel gyilkol.
Nekem vannak érzelmeim, csak nem tudom/akarom kifejezni.
Utolsó:
Nem, mert így legalább meg lehet érteni egymást, és mint mondtam, nem az elszigetelődés/lehúzás a cél.
Pont jó hatása lenne.
De extrovertált emberekkel nem lehet szót sem érteni, az maga lenne a pokol.
Van így is egy-két önjelölt aggódó, elég ennyi, nem hiszem hogy túl sok jó származna egy ilyen kapcsolatból.
14-es vagyok. Nézd, nekem sem megy de legalább elszánt vagyok meg igyekszem nem húzódozom.. Szoc.fóbiám van de én vagyok az erősebb!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46605..
Ja, és 12-es,
neked extro barátod van? Vagy ilyet akarsz?
Ez segít? Milyen így?
na kérdező te használtad az extrovertált szót, hát na te meg introvertált vagy. Eezz, nem, személyiség zavar. Csak nagyon rá vagy görcsölve erre, ahogy itt magyarázod, hogy nem vagy pszichopata tömeg gyilkos meg stb
valamiért ilyen vagy, ennyi, de nem elmebeteg vagy, persze akár lehetsz, de nem ezért, de hát mind1, majd alakul valahogy
de azért próbálj mmm ne ennyire öntudatos lenni, hogy nem vagy gyilkos, pedáns vagy, szuper rendes vagy, segítesz másoknak, szóval kb,. szerény vagy, és egy légynek se tudnál ártani, ennyi, ezek nem olyan hü de kirívó tulajdonságok,, ettől nem leszel személyiség zavaros, esetleg akinek nem szimpi egy nyalizó nyálgépnek nézhet
én se voltam egy hü de szocializálódó gyerek, de ez így sohasem zavart, találkoztam már ilyen emberrel is. Mármint jó néha zavart,,,de szóval, igen lehet így ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!