Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Személyiségzavarosan hogyan...

Személyiségzavarosan hogyan lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés
Csak ilyennekkel tudnék szerintem kijönni, mint én, és ilyen honlap nincs véletlenül?
2013. júl. 31. 22:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Amúgy ezek a dolgok csak azért lehetségesek, mert emberként fejlett az idegrendszerünk. Más állatoknál azért nincs ilyen, mert nekik nem elég fejlett. Viszont mint tudatos élőlények tudunk hatni magunkra.

Nyilván nem volt ilyen gondod, amikor gyerek voltál, csak valami ilyen hatást keltett benned. Minden fejben dől el.

Ha azt szeretnéd, hogy ez ne okozzon problémát, akkor össze kell szedned minden akaraterődet és bátorságodat. Túllépni a nehézségeken. Szerintem elmehetnél egy önismereti tanfolyamra. Ott sok embert ismerhetnél el, akik nem ítélnek el. Vagy természetjáró klubokba. De ami biztos, hogy az élet semmit nem fog megkönnyíteni neked, csak magadat tudod befolyásolni.

2013. júl. 31. 22:37
 12/33 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok, mint amit leírtál csak lányban. De, ha két ilyen ember összejön abból nem hiszem, hogy egy jó párkapcsolat lehetne. Állandóan lehúznák a másikat, nem mennének sehová.
2013. júl. 31. 22:38
 13/33 anonim ***** válasza:
#12 Pont az lenne a jó, hogy nem nyaggatná az egyik a másikat folyton, hogy csináljanak már ezt meg azt. Csak akkor lenne valami izgalmasabb program amikor mindkettőjüknek jó. Ha valaki inkább otthonülős, az még nem jelenti azt, hogy soha nem csinál semmit otthonülésen kívül, mi is szeretünk néha eljárkálni ide-oda, de ha épp otthon kell lenni, abba sem pusztulunk bele. Én sem tudnék egy velem nagyon ellentétes személyiségű emberrel bármi komolyabbat elképzelni, ő halálra idegesítene engem, én meg valószínűleg untatnám őt...
2013. júl. 31. 22:44
 14/33 anonim válasza:
Nekem szociális fóbiának tűnik és nem egyenlő személyiségzavarral, azt tünetek alapján dignosztizálják milyen fajta vagy esetleg kevert-e ill. nem-meghatározott. Nekem is van ilyen problémám, szedsz rá gyógyszert? Amúgy vagy megpóbálsz magadhoz hasonló emberekkel ismerkedni vagy igyekszel oda tenni magad viszont ha nem megy akkor egy pszichológus segíthet ezen. 19/F
2013. júl. 31. 22:44
 15/33 A kérdező kommentje:

Értem, de nem akarok tökéletesen elszigetelődni, jó lenne azért ide-oda menni, stb.

Ez a skizoid nekem nem igazán tetszik. Arra hallom ezt aki hideg vérrel gyilkol.

Nekem vannak érzelmeim, csak nem tudom/akarom kifejezni.

Utolsó:

Nem, mert így legalább meg lehet érteni egymást, és mint mondtam, nem az elszigetelődés/lehúzás a cél.

Pont jó hatása lenne.

De extrovertált emberekkel nem lehet szót sem érteni, az maga lenne a pokol.

Van így is egy-két önjelölt aggódó, elég ennyi, nem hiszem hogy túl sok jó származna egy ilyen kapcsolatból.

2013. júl. 31. 22:49
 16/33 A kérdező kommentje:
Bocs, nem az utolsónak, hanem a 13.-nak szólt.
2013. júl. 31. 22:51
 17/33 anonim ***** válasza:

#15 Másra gondolsz szerintem, a skizoidok nem gyilkosok.

[link]

2013. júl. 31. 22:51
 18/33 anonim válasza:

14-es vagyok. Nézd, nekem sem megy de legalább elszánt vagyok meg igyekszem nem húzódozom.. Szoc.fóbiám van de én vagyok az erősebb!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__46605..

2013. júl. 31. 22:54
 19/33 A kérdező kommentje:

Ja, és 12-es,

neked extro barátod van? Vagy ilyet akarsz?

Ez segít? Milyen így?

2013. júl. 31. 22:56
 20/33 anonim ***** válasza:

na kérdező te használtad az extrovertált szót, hát na te meg introvertált vagy. Eezz, nem, személyiség zavar. Csak nagyon rá vagy görcsölve erre, ahogy itt magyarázod, hogy nem vagy pszichopata tömeg gyilkos meg stb

valamiért ilyen vagy, ennyi, de nem elmebeteg vagy, persze akár lehetsz, de nem ezért, de hát mind1, majd alakul valahogy

de azért próbálj mmm ne ennyire öntudatos lenni, hogy nem vagy gyilkos, pedáns vagy, szuper rendes vagy, segítesz másoknak, szóval kb,. szerény vagy, és egy légynek se tudnál ártani, ennyi, ezek nem olyan hü de kirívó tulajdonságok,, ettől nem leszel személyiség zavaros, esetleg akinek nem szimpi egy nyalizó nyálgépnek nézhet

én se voltam egy hü de szocializálódó gyerek, de ez így sohasem zavart, találkoztam már ilyen emberrel is. Mármint jó néha zavart,,,de szóval, igen lehet így ismerkedni

2013. júl. 31. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!