Mikor érdemes randizgatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Hány éves kortól érdemes lányokkal találkozgatni ha ugy igazán nem nagyon tudod mert ha pl nincs nagyon haverod ez mellék kérdés röviden (cigi pia miatt nincs).Nos hány évestől érdemes keresgélni lányokat? mert én lassan 17 éves leszek és eddig nem találtam senkit. Hogyan fogjak neki hogyan ismerkedjek hogyan beszélgesssek egy lánnyal?Meg hogyan érjem azt hogy a barátom is legyen és később abból majd szerelem?
2013. júl. 31. 19:24
1/3 anonim válasza:
ez konkrétan nincs meghatározva hogy hány éves kortól lehet randizgatni. de ha nagyon szeretnéd tudni akkor olyan 18-19. bár tudom hogy még csak 17 leszel,de ekkor érdemes. úgy tudsz neki kezdeni ha kiszemelsz egy külsőre szimpatikus lányt, oda mész és teszel neki egy bókot a külsejével kapcsolatban. vagy ahogyan a szituáció hozza .pl fel szállsz a metróra vagy akárhova és látsz egy lányt aki tetszik neked és előre engeded az ajtóban. ha még további kérdésed lenne akkor írjál privátba. barátot ugyan így tudsz szerezni csak nem flörtölgetsz vele hanem csak szimplán beszélgetsz vele. Az hogy később a barátságból szerelem az nem mindig jó mert ha elszúrod akkor már valószinüleg abból már nem lehet barátság.egyenlőre ennyi. de mondom ha bármi kérdésed van akkor írj. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Oké irtam csak írj vissza.
2013. aug. 1. 22:22
3/3 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek, ez nincsen meghatározva.Embertől függ. Az ideálist én is 19-18-20 közé raknám.:) Ha barátságot szeretnél egy lánnyal akkor tényleg előny az udvariasság! Ha szeretnél kérdezni írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!