18 éves vagyok és soha nem volt barátnőm, pedig nem vagyok a menthetetlen fajta, csak egyszerűen nem megy az ismerkedés. Nem tudok nyitni a lányok felé. Interneten azért kisebbek az emebr gátlásai vagy akár el is tűnhet. Lehet eredményes akár itt, akár más társkereső oldalon?
sokaknak összejött, lehet hogy neked is sikeres lenne
de ezt nem lehet garantálni
2013. júl. 29. 16:17
2/11 anonim válasza:
Nagyon nagy arcra esésektől kíméled meg magad, ha nem húzod az időt a netes társkereséssel. Én így ismertem meg az egyik exem, hat hónapig csak leveleztünk. Azt hittem, már semmi meglepetés nem érhet, hiszen napi szinten 7-8 órát chateltünk és telefonáltunk, mindent tudtunk már egymásról. De a személyes találkozón egy egészen más embert kaptam.
Szerintem élőben sokkal életszerűbb a dolog. Ez persze csak az én véleményem...
2013. júl. 29. 16:18
3/11 anonim válasza:
Érdemes. Csak okosan kell szűrni és óvatosnak kell lenni. Én most ismerkedek a világ legtündéribb teremtésével, minő véletlen, épp innen az oldalról :)
2013. júl. 29. 16:21
4/11 anonim válasza:
Én mindig társkeresőn ismerkedtem. Volt egy két gázos arc, de összességében normálisakkal találkoztam. A férjemet is ott ismertem meg. Ha én felmegyek más hozzám hasonló miért ne lehetne ott?
Okosan kell csinálni, de most nem írok erről regényt, mert a többség nem fogékony rá.
2013. júl. 29. 16:22
5/11 anonim válasza:
Ha nagyon jóképű vagy, akkor igen, egyébként nem, mert vissza se írnak.
2013. júl. 29. 16:25
6/11 anonim válasza:
#5: Ez sajnos igaz. Kitartónak kell lenni, és nem feladni a 20. lepattintás után sem. Sajnos sok nő a tökéletes lovagot keresi ott fehér lovon, 220 centivel, 220 ezres fizuval. (Gondolom van férfi ellenpélda is.) Ezeket ki kell szűrni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!