Érdemes lehet interneten ismerkedni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és soha nem volt barátnőm, pedig nem vagyok a menthetetlen fajta, csak egyszerűen nem megy az ismerkedés. Nem tudok nyitni a lányok felé. Interneten azért kisebbek az emebr gátlásai vagy akár el is tűnhet. Lehet eredményes akár itt, akár más társkereső oldalon?2013. júl. 29. 16:16
11/11 anonim válasza:
Igen is, meg nem is.
Van akinek összejön, mint ahogyan pár válaszoló is írta, van akinek nem, de biztos, hogy egy jókora szerencse is kell azért hozzá.
ÉN személy szerint úgy vélem, hogy az internetes ismerkedés alapból "halálra van ítélve" több okból is.
Persze aki komolyan gondolja és tényleg akar párt találni az interneten annak előbb utóbb csak lesz sikere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!