Szerintetek lenne egy ilyen oldalra igény?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy indítani kellene egy oldalt. Arról szólna a történet, hogy ez egy olyan chat lenne, amin csupán a nem és az életkor megadása lenne kötelező, esetleg talán még az, hogy melyik megyében lakik.. Ezután szintén nem és életkor (ebben az esetben egy tól-ig intervallum), esetleg megye alapján bedobna valakit, és máris mehet a névtelen beszélgetés, ismerkedés.
Jó, nem épp egy világmegváltó ötlet, csak itt az ilyen témájú kérdésekből rengeteg van. Lehet, már létezik is ilyen, csak még nem ismerem.
Láttok benne fantáziát? Érdekelne titeket?
2013. júl. 31. 15:38
2/8 anonim válasza:
ezt hívják társkereső oldalnak
van sok ilyen már
3/8 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul, engem érdekelne :D
4/8 anonim válasza:
Millió ilyen oldal van.
Kicsit elkéstél.
5/8 anonim válasza:
ha megfelelő reklámja van és sokan vannak rajta nem rossz ötlet
6/8 anonim válasza:
jó ötlet amúgy, de már van ilyesmi :)
7/8 anonim válasza:
:D lehet, újra feltalálom a tüzet.
8/8 anonim válasza:
szerintem van már ilyen oldal, de szerintem jó ötlet:) ha megcsináltad küldd az linket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!