Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lenne igény ilyen oldalra?

Lenne igény ilyen oldalra?

Figyelt kérdés
Egy torrent oldalra, ahol amerikai major sportok szerepelnének csak(kosár, hoki, amcsi foci). Meccseknek, különböző kulisszák mögötti videóknak.

2012. aug. 15. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen külföldi oldalak, ahol a helyi forrásokból széles kínálatot tudnak fenntartani. Akit nagyon érdekelnek az ottani sportok, az megkeresi azt az oldalt.

[link]

Mivel nálunk nincs hagyománya az ilyeneknek és kevés is az érdeklődő, csak úgy a saját szórakozásra egy oldalt fenntartani nem biztos hogy megéri (mert bizonyára nem egy ingyenes tárat és szervert használnál erre).

2012. aug. 15. 16:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem azt. Értem, igazából erre voltam kíváncsi, mert szerintem se lenne valami nagy érdeklődés utána.
2012. aug. 15. 16:37
 3/7 anonim válasza:
én kapásból tudnék vagy 10-15 főt a személyes ismerőseim közül, mert sok magyar videó is van amit a külföldi oldalakon nem találunk meg- de az is jó lenne ha a magyar szinkronosakat/kommentárosokat felraknád pl. Ncore-ra, Beload-ra
2012. aug. 16. 18:25
 4/7 anonim válasza:
csomószor adja a sporttv a "30" nevű sorozat részeit, feliratosak és sok NBA-s tartalmú is van(qva jók:D ), ezeket is felrakhatnád. de akár külföldi újságok beszkennelt és lefordított cikkeit is szívesen látok:D
2012. aug. 16. 20:28
 5/7 anonim válasza:
de indíthatnál fórumot, kérdéseket lehetne írni kosárral kapcsolatban(de pl. egy amolyan "egységes magyar NBA fogalomtár" is el kéne lassan:D)
2012. aug. 16. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, biztos vagyok benne, hogy lenne állandó érdeklődés! Abban azonban már nem vagyok biztos, hogy az oldal üzemeltetőinek megérné-e. :-)
2012. szept. 7. 12:50
 7/7 anonim válasza:
lehetne blog.hu-s is, az ingyenes, és oda csak kiposztolod a videókat, cikkeket, képeket amiket találtál/írtál stb
2012. szept. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!