Lenne igény ilyen oldalra?
Figyelt kérdés
Egy torrent oldalra, ahol amerikai major sportok szerepelnének csak(kosár, hoki, amcsi foci). Meccseknek, különböző kulisszák mögötti videóknak.2012. aug. 15. 16:29
1/7 anonim válasza:
Vannak ilyen külföldi oldalak, ahol a helyi forrásokból széles kínálatot tudnak fenntartani. Akit nagyon érdekelnek az ottani sportok, az megkeresi azt az oldalt.
Mivel nálunk nincs hagyománya az ilyeneknek és kevés is az érdeklődő, csak úgy a saját szórakozásra egy oldalt fenntartani nem biztos hogy megéri (mert bizonyára nem egy ingyenes tárat és szervert használnál erre).
2/7 A kérdező kommentje:
Valóban nem azt. Értem, igazából erre voltam kíváncsi, mert szerintem se lenne valami nagy érdeklődés utána.
2012. aug. 15. 16:37
3/7 anonim válasza:
én kapásból tudnék vagy 10-15 főt a személyes ismerőseim közül, mert sok magyar videó is van amit a külföldi oldalakon nem találunk meg- de az is jó lenne ha a magyar szinkronosakat/kommentárosokat felraknád pl. Ncore-ra, Beload-ra
4/7 anonim válasza:
csomószor adja a sporttv a "30" nevű sorozat részeit, feliratosak és sok NBA-s tartalmú is van(qva jók:D ), ezeket is felrakhatnád. de akár külföldi újságok beszkennelt és lefordított cikkeit is szívesen látok:D
5/7 anonim válasza:
de indíthatnál fórumot, kérdéseket lehetne írni kosárral kapcsolatban(de pl. egy amolyan "egységes magyar NBA fogalomtár" is el kéne lassan:D)
6/7 anonim válasza:
Jó ötlet, biztos vagyok benne, hogy lenne állandó érdeklődés! Abban azonban már nem vagyok biztos, hogy az oldal üzemeltetőinek megérné-e. :-)
7/7 anonim válasza:
lehetne blog.hu-s is, az ingyenes, és oda csak kiposztolod a videókat, cikkeket, képeket amiket találtál/írtál stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!