Nagyon gáz, ha 20 (majdnem 21 : ) ) évesen félénk vagyok? 20L
Figyelt kérdés
Pl: zavarba jövök azelőtt a pasi előtt, aki tetszik nekem, vagy "bénázok", túl sokat vigyorgok, elkapom a tekintetemet, ilyesmik.
NEM KÉREK privát üzeneteket.
2013. júl. 30. 21:17
2/13 anonim válasza:
Hát ha annak érzed akkor az, ha nem akkor nem. Engem pl. nem zavar mert ha tetszenél akkor úgyis megismernélek szóval ilyen szinten nem befolyásol :)
3/13 anonim válasza:
Megkérdezhetném miért alakult ez így ki?
4/13 anonim válasza:
én is ismerek egy ilyen 20 éves lányt :D Azóta már kicsit változott.
5/13 anonim válasza:
Ez inkább aranyos vagy bájos mintsem gáz.
6/13 anonim válasza:
aranyos :-)
esetleg gyakorolj! pl vedd fel a szemkontaktust emberekkel ha te vagy a buszon, akkor akik a megállóban állnak, vagy az utcán sétálnak, illetve fordítva, ha megáll melletted a busz/villamos pl egy piros lámpánál. ha ez már megy, visszanéznek, akkor mosolyogj az illetőre. figyeld meg, a nagy többség visszamosolyog! :-) aztán a barátoddal már könnyebben fog menni!
7/13 anonim válasza:
Nekem nem tűnik ez olyan extra viselkedésnek. Más is lehet zavarban ilyenkor.
8/13 anonim válasza:
Csaj vagy szóval megengedett.
Ha csávó lennél akkor jönne a "HAHAHAHA LÚZER HAHAHAH" gúnyolás + válogatott sértések.
10/13 anonim válasza:
Inkább aranyos :) engem egyáltalán nem zavar, van ilyen lány barátom :) meg tudnám zabálni :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!