Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi az ami tetszik minden lánynak?

Egyfiú12 kérdése:

Mi az ami tetszik minden lánynak?

Figyelt kérdés
tudom hogy mindenkinek más az izlése de ami alap pl.: okos helyes kockahasú izmos ápolt stb.tudtok még valamit mondani??
2013. júl. 30. 20:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy van. Engem az intelligencia és a humor fog meg.
2013. júl. 30. 20:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Pénz & Sárm.
2013. júl. 30. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy mindig a különlegesek jöttek be, általában akik másoknak nem. Külsőre lehet csúnya is, csak valami fogjon meg benne. Izmos pasik egyáltalán nem jöttek be sohasem, inkább az egyszerű, normális férfiakat kedvelem.
2013. júl. 30. 20:42
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Bankkártya, sok pénzzel.
2013. júl. 30. 20:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Vannak olyanok akiknek a nagy farok,pénz vagy mind kettő...
2013. júl. 30. 20:47
 16/18 anonim válasza:
Ne legyen extra vékony, se nagyobb darab. Lapos mellkas engem elriaszt. Vagyis szálkásan izmos, jó kemény hátsó, ápolt külső. Belsőleg: határozott,céltudatos,okos,kapható legyen a humorra,gyengéd,romantikus és legfőképpen az érzelmeit tudja kimutatni....viszont a gyerekes fiúktól taszítanak. Mindez az én véleményem, persze nem lehet mindenkinek ugyanolyan ízlése. :)
2013. júl. 30. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Normális testalkat,nem kell kockahas nekem sincs :D Legyen intelligens és humoros,természetesen romantikus,nekem az is jó ha a maga módján :D ne legyen gyerekes és zsugori se,természetesen magához mérten.legyen magas mert én is az vagyok :D
2013. júl. 30. 22:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Én!
2013. júl. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!