Én vagyok az egyetlen fiatal fiú, aki már rájött, hogy nem szabad szép lányokat hajkurászni, mert náluk csak a menő hiperhelyes fiúk rúghatnak labdába?
én úgy vagyok vele hogy 6-7es lánnyal akarok összejönni, az már elég szép, az ennél szebbtől nem áll jobban a dákó, szal felesleges jobbra pazarolnom az időmet :D
f19
Én is egy nagyon szép természetes lány vagyok,nincs barátom és nem is nagyon volt,nem azért mert nem vesznek észre,sőt flörtölnek! Engem próbált felszedni csúnya, átlagos és hiperhelyes pasi is,de nem mindegy mennyit "küzd".Egy szép lány nem fogja olyan könnyen adni magát,persze az más ha olyanok akik csak a helyes,pénzes pasikra vadásznak olyanra nem kell hajtani!
Csak ezzel olyan lányokat is általánosítottok akiknek
inkább fontosabb hogy egy srác legyen ápolt,optimista,és legyen önbizalma akár csúnya ,átlagos vagy helyes mint például engem!
#13: Nincs miért köszönetet mondanod, akiknél nincs esélyünk azok mindig is meg voltak hagyva nektek.
(Kicsit hülyén hangzik a mondat, de gondolom érthető.)
Én nem vagyok túl jó kinézetű fiú. Mégis elég jó csajokkal hoz össze a sors. Magabiztos legyél, ez olyan, mint amikor érzi rajtad egy állat, hogy félsz tőle.
Az ember is ösztönösen érzi, a vonzalom ösztönös, nem választás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!