Érez valamit vagy csak játszik velem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van 1 fiú akivel több mint 1 hete beszélgetek. Később azt mondta kedvel és sokszor küldött szivet meg hasonlókat. Aztán én is megkedveltem, de kidrült, hogy barátnője van. Viszont tegnap szakítottak és nem volt valami szomorú. Azt mondta ő többet érez és adna egy esélyt kettőnknek. Én is hasonló helyzetbe voltam így belementem. Később viszont elbizonytalanodtam. Messzeb lakik. Mi van ha nem találkounk? Mi van ha nem is azt írja amit érez? Nem szeretném, hogy átverjen és csak azért akar "összejönni" velem, hogy azt mondhassa van valakije. Már 2x írta, hogy szeret, de mondtam neki, hogy nekem ehhez több idő kell. Már becézgetett is. Nem mintha nem bíznék benne mert nagyon kedves csak nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy azt érzi-e amit én. Valami jó tanács, hogy mit tegyek?2013. júl. 28. 18:28
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg csak azért kellenél neki hogy legyen valakije akkor biztos egy közelebbi leányzót talál. Találkozzatok abból nem lesz probléma, utána is megmondhatod ha neked ez nem téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!