Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor csak játszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor csak játszik velem? Nem értem.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel tavaly nyáron ismerkedtem meg. Nagyon helyes. Nem igazán beszélgettünk csak buliban egész este vele voltam és táncoltunk. Azután a buli után csak rá tudtam gondolni, ráírtam facebook-on de csak pár szót tudtunk beszélgetni. Ültem a gép előtt és semmi nem jutott eszembe szerintem neki sem. Aztán másnap ő is rám írt de nem jutottunk előrébb. Majd nem rég megint találkoztam vele és ugyanúgy odajött táncolni, de úgy, hogy teljesen összesimultunk, simogattuk egymást. Ezen kívül még semmi nem volt. Egy csók, sőt még annyi se sem, hogy félre hívott volna beszélgetni. 17/L

2013. máj. 21. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt neki kell tudnia,Neked meg érezni,mennyire komolyak a szándékai.
2013. máj. 21. 13:24
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel neki, de nem eléggé ahhoz, hogy komolyabbra fordítsa a szót. ha igazán meg akarna szerezni, akkor jobban tenne az ügy érdekében... mondjuk ha félős akkor nem
2013. máj. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!