Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Játszik velem vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játszik velem vagy nem?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok.Van egy fiú,aki 21 éves és 5 éve van már bnője ( hetene szakitanak,összevesznek,kibékülnek-megszokásból vannak együtt ).Én ezzel a fiúval évek óta jóban vagyok,de mostanában minden nap rám ír,hogy mizujs stb.

Tegnap elhívott egy buliba,ahol ott volt a haveri társaság,de a bnője nem.Egész este együtt voltunk,az ölében ültem és ágyhiány miatt egymás mellett aludtunk..egész éjjel csókolóztunk,de ennyi.Nem próbálkozott,hogy szex vagy más legyen.Részegen mindig mondja,hogy ő mennyire szeret engem,de ennyi..szerintetek csak megdugni akar vagy esetleg mást is ? Csóknál tovább nem akarok menni,de ezt ő is tudja.

2012. dec. 28. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyd neki, csak dugni akar!
2012. dec. 28. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan... mit vársz egy olyan sráctól, aki még a haldokló kapcsolatából sem képes kilépni, és a "barátnője" mellett csinálja ezt veled? Legyen egy kis eszed... Majd szépen meghúz, utána pedig ugyanúgy együtt lesz a barátnőjével, mint előtte. Elhiszem, hogy oda vagy érte, és most nehéz, de szerintem ne hagyd magad...
2012. dec. 28. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
látod ilyen szemetek a pasik :S
2012. dec. 28. 12:11
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2012. dec. 28. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Ancsa, jól látod, mind ilyenek vagyunk, mert ő ezt csinálja. Irigylem az agyadat.
2012. dec. 28. 12:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Kicsit elgondolkodhatnál,hogy ha a Te barátod volna,és öt év után ezt csinálná,Neked az hogy esne?Gondolom,nem jól!Másrészt,aki x év kapcsolat után ezt meri művelni a a barátnője mellett,akkor melletted is ugyanezt csinálni.Csak szexre kellesz,ez egyértelmű.Ha kell a fájdalom és a csalódás,ha akarsz adni egy pofont saját magadnak,és segíteni egy gerinctelen alaknak még jobban szétk..rni a kapcsolatát,egy másik csajnak fájdalmat okozni,akkor hajrá!...
2012. dec. 28. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
igen mert 1 ezt csinálja máris 3,5 milliárd férfi/fiú egy kö*sög érzéketlen bunkó....gratulálok a logikád miatt.mi sem ribancozunk le minden lányt egy ribanc miatt!
2012. dec. 28. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
ez nem a kérdezőnek hanem anitának szólt
2012. dec. 28. 12:37
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

hála isten szerelmes nem vagyok :D

2012. dec. 28. 12:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen,Hála Istennek,viszont azt nem tudhatod,a barátnő mennyire szerelmes.ha te az Ő helyében volnál,valószínűleg pokolian éreznéd magad öt év után.Azért ebbe is gondolj már bele!Ráadásul azt is gondolhatod,milyen jellemtelen ember az,aki nem helyrerak,megold ötévnyi kapcsolatot,hanem inkább másnál keres vigaszt különféle ócska dumákkal.Nyilván Te is csak egy eszköz vagy számára.Szerintem ez a helyzet mindenkire nézve magalázó.Én addig másznék ki belőle,amíg lehet.
2012. dec. 28. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!