Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak játszik velem, szivat engem? Mit csináljak?
Adott egy 16 éves lány akivel 4 éve nagyon jó haverok vagyunk. Együtt járunk bulizni, egy társaságba...stb
Ezzel még nem lenne probléma.
De 1 hete hétvégén egyik közös ismerősünknél voltunk, filmet néztünk, xboxoztunk...
Francia ágyból nézzük a filmet egyszer csak megcsókól, , visszacsókoltam , megy a tapi, ...az a lényeg hogy megujjaztam,kinyaltam...De nem volt sex.
Azt mondta hogy: ezt már előbb is megpróbálhattuk volna együtt. Meg hogy nagyon jól érezte magát velem...
Elköszönésnél is csókolóztunk pár percet...
2napra rá felhívtam, és elkezdett lekoptatni, pedig nem is erről a témáról beszéltem...
Azóta ezen kattog az agyam, ilyenkor mit kéne tennem...
18F és nem vagyok szűz
1.: köszönöm , ezen én is gondolkodtam és ez lesz a helyes út!!
Beszélek vele!
2. nem látszott rajta hogy szégyellette volna, nagyon felszabadult volt( nem ivott egyikőnk se)
szval nem értem miért kéne szégyelnie magát
Azért, mert szerelem nélkül létesített ilyen kapcsolatot.
Akkor talán felszabadult, de azért utólag mindig másképp gondoltunk arra, hogy mit csináltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!