Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk vagy csak játszik Velem?
Nagy szükségem lenne most a véleményetekre.. Ha kéritek bemásolok egy párbeszédet vagy megírom priváton.
A lényege annyi lenne a történetemnek, hogy megismerkedtem valakivel a neten. 7hónapja beszélgetünk, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Mivel nem egy társkereső oldalról van szó, ezért se képcsere se telszám csere semmi olyasmi.. pár napja azt vettem észre, hogy odavagyok érte.. volt egy beszélgetésünk tegnap amiről Nekem az jött le, hogy szeretne Velem találkozni, de nem kérdezett rá. (Lehet csak Én kombinálok) ezután össze szedtem minden bátorságom és elhívtam egy találkozóra.. nagyon megörültem mikor megkérdezte, hogy hol.:) de egyben meg is ijedtem ezért azt írtam, hogy akárhol.:( erre ismételgetni kezdte üzenetben, hogy akárhol és gondolkodik, azóta semmi válasz.. Kérlek írjatok valamit.. annyira nem tudom most mi van.:(
23/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!