Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy srác el is mondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác el is mondtam neki de játszik velem mit csináljak?

Figyelt kérdés
a srác aki tetszik azt mondta hogy nem érez irántam de mindig kacsint rám és ezt nem tudom hova tenni..

2013. jan. 23. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
ne vedd figyelembe, csak próbál ,,nagyoskodni``
2013. jan. 23. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
ahogy írtad, nem vesz téged komolyan. Ő megmondta, hogy nem érez irántad. Felejtsd el. A kacsintásnak nincs különösebb jelentősége. A pasik szoktak kacsintgatni..
2013. jan. 23. 18:09
 3/8 A gyilkos válasza:
ahogy mondtad játszik veled vagyis tetszel neki, annyira hogy még játszik is veled. Én így gondolom, de lehet hogy éppen azért játszik veled hogy a végén nagyot kuppanj
2013. jan. 23. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Szemrángása van Doktor ur többet tudna mondani :D

Üdv a fedélzeten csefy :D

2013. jan. 23. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
'estét, Shevy! jó újra itt :)
2013. jan. 23. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma laza napom volt megengedhettem hogy itt nézelődjek de nem arattam oszlatlan sikert, mert sótlan voltam :D
2013. jan. 23. 18:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. jan. 23. 18:18
 8/8 anonim ***** válasza:

De amatőr:D:D:D:D

Ha nagyon ronda a csaj és tényleg annyira sem érdekel, hogy zavarjon ha később megutál, én ilyenkor úgy viselkedek mintha érdekelne mit akar, de mégis kicsit közömbösen, és akkor simán belemennek minden mocskosságba pár napon/héten belül, amit addig elképzelni se lehetett róluk, amiből persze nem lesz semmi, de a cél csak az volt, hogy belemenjenek. Aztán élvezem amikor kínosan érzik magukat a közelemben:D

2013. jan. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!