Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy olyan...

Miért van az hogy olyan köcsög pasik írogatnak, próbálkoznak be nálam, akiknek van barátnőjük? Komolyan, ennyire köcsögök a mai pasik? Minek próbálkoznak? L/24

Figyelt kérdés

Neem, nem társkeresőzök, ilyen love.hu-n meg hasonló oldalakkal már nagyon régóta nem foglalkozok, kinőttem belöllük. De viszont Facebook-on folyamat olyan pasik írnak nekem akiknek van barátnőjük. -.-

Vagy ki van neki rakva hogy "kapcsolatban" amikor meg kérdezem h miért akar velem ismerkedni, randizni, ha kapcsolatban van itt.. erre: "tegnap szakitottam a barátnőmmel" aztán kiderült róla h nincs jobb dolga mint ismerősöket gyüjtsön a facén, meg nagyba írogat a többi csajnak...

Vagy épp beszélgetek egy másik sráccal, irja h nincs nője, de aztán egy közös ismerőstől tudom meg h van nője, csak az ország vagy megye másik részében él...

De a való életben is találkoztam már ilyen pasassal, h mondta h megismerne meg singli, aztán szintén megtudtam hogy van nője.. Mégis MIRE JÓ EZ? Én így HOGY bízzak meg egy pasiban is?

L/24

2013. júl. 25. 11:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Az a jó, hogy a love.hu-n is, be tudod állítani azt, hogy kik láthatják az adatlapodat, így nem tudnak bejelölni, a saját nemedhez tartozóak.

Facen (társkeresés jelleggel), nekem, nem írt egy pasas, de nem is, hiányolom. Ott, meg lehet adni, hogy érdeklődési körnek a másik nemet, de nem hinném, hogy mindenki figyelembe venné a névjegyedet.

A valós életben, kipróbáltad már a társkeresést? Mert én még nem, de veszteni valóm nincsen. A kutyafuttató és a strand is jó hely tud lenni (akár). Hozzá teszem, hogy szimplán, ismerkedős hely, nincs - egy ideje, a kocsmákban ismerkedtek, de manapság: nem hinném, hogy így van.

2013. júl. 27. 20:26
 42/45 anonim válasza:

# 34

Kedves kérdező!

A fogalmazási stílusod a korodhoz képest valóban borzalmas. Azon nem kell felháborodni, hogy éretlennek tartanak, feltételezhetően az is vagy, vagy kissé butácska.

Az 1 éves „vergődést” mégis milyen hosszú kapcsolat előzte meg 1-2 hónapos?

Az pedig téged is minősít, hogy egy hétig randizgattál egy olyan pasival, aki az elmondásod szerint valóban tuskó és csak 8 általánost végzett el, ez egy értelmesebb embernek kb. 10 perc után feltűnik.

A kérdésedre, pedig, hogy „Miért van az, hogy...” egy szép magyar szólással válaszolnék:

Összehordja a szél a szemetet.

2013. júl. 29. 15:47
 43/45 A kérdező kommentje:

42/42 Időpont tegnap 15:47

nem hinném, hogy éppen bennem van a hiba :D De tudod, én INKÁBB vagyok egyedül most már és boldog, úgy, minthogy ilyen 1-2 hónapos vergődéseim legyenek. :) könnyen beszél az, akinek megbízható rendes párja van és még sose csalták meg........

2013. júl. 30. 15:37
 44/45 anonim ***** válasza:
22%

"és még sose csalták meg......"

Ilyen már nemigen van a Te korodban.

2013. júl. 30. 16:18
 45/45 anonim válasza:
Én el sem olvastam a kérdésedet, panaszodat. szerintem azért mert tetszel nekik, és kompenzálni akarnak neked! Vagy mint pasi létemre, ( nincs senkim ), de ugyan úgy egy pasinak is tetszik ha megdicsérik, mint ahogyan a nőknek!!! Ha kapcsolatban van ha nincs nekünk paliknak minidig jól esik a másik nemtől a jó szó a "bók" !!!!
2015. jan. 8. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!