Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves lány vagyok és 3 éve egyedül. Akik nálam próbálkoznak nekem nem kellenek, de aki nekem kellene annak meg én nem jövök be. Miért alakul mindig így?
Ez egyrészt szerencse kérdése is.
Másrészt jó helyen keresgélsz? Irreális igények?
Az emberek nagy resze igy van.
Szerintem erzelmi es onismereti problemak ezek sajnos:(
Lehet rajta dolgozni.... Sok emberrel beszelni, kikerni olyanok velemenyet akik jol ismernek teged, es elfogadni ha esetleg olyat mondanak ami nem tetszik..... Onismeret a kulcs sztem.
Sajnos en is ebben vagyok.
30f
(irj privit ha ismerkedni szeretnel, i am in :) )
3 éve semmi,se szex,se csók semmi!
Lehet az a baj,hogy nagyon rágörcsölsz,ezen agyalsz. Pedig ha jönnie kell,jönni fog,hidd el,nekem is így volt,mikor legkevésbé számítottam volna rá,akkor jött a nagy Ő.
Alapjában véve ez így működik. Néha persze máshogy, abból lesz a párkapcsolat, és akkor pár évig elvagy, miközben a nem passzolásra hétről hétre belefuthatsz.
Másrészt a pártalálás egy barter. Ha nem jön össze, gondold át újra, hogy mit tudsz nyújtani, és mit vársz cserébe.
Harmadrészt ne írj privit, nem akarok ismerkedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!