Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz az, ha valaki egyedül akar lenni?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, jó pár éve egyedül. Kísérletet sem tettem arra, hogy ez változzon. Nincsenek egyéjszakásaim, egyszerűen nincs igényem egy kapcsolatra. Kívül nincs rajtam semmi extra, átlagos, egészséges kinézetű, ápolt nő vagyok. Egyébként teljesen társasági ember vagyok, tehát még csak azt sem mondhatom, hogy antiszociális lennék. A környezetemben élők folyamatosan noszogatnak, hogy ismerkedjek, ne legyek nyuszi...blablabla, mert hogy most vagyok fiatal és most van itt ennek az ideje. Hiába mondom, hogy ez nem nyusziság, csak engem ez a dolog nem érdekel. Úgy néznek rám, mintha egy ufonauta lennék, mintha kötelező lenne folyamatosan hajszolni valamilyen kapcsolatot. Volt már kapcsolatom, de ott sem éreztem azt, hogy mindig a másikkal akarok lenni, sőt... Világ életemben ilyen voltam, de akkor adtam ennek a dolognak egy esélyt, és nem jött be... Lehet, hogy ezzel kapcsolatban egyszer majd máshogy fogok érezni, de amíg nem, addig minek erőltessem? Más is van ezzel így?
2013. ápr. 29. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
igen! 22f Ne erőltesd, anélkül is lehetsz boldog! :))
2013. ápr. 29. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:
mióta megházasodtam, egyre többször érzem azt hogy egy több időt szeretnék egyedül tölteni :D
2013. ápr. 29. 18:35
 3/4 kolosszus22 ***** válasza:

Nincs veled semmi baj, én is ilyen voltam, illetve vagyok, aztán lett egy 3 éves kapcsolatom ami a közelmúltban ért véget, ismeretségi körömben máris rám szálltak mikor lesz csajozok be újra, de valahogy azt érzem most egy darabig nem kell senki. A kapcsolatomban is az volt az egyik probléma, hogy én jól el tudtam egyedül is lenni, sőt szükségem is volt rá, hogy meglegyenek a magam kis olgai, de barátnőm teljes ellentétem volt, kissé társfüggő, sülve-főve geyütt akart velem lenni.

26F

2013. ápr. 29. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük, mondják a magukét akkor mondják. 1ik füleden be, a másikon ki.

Én 2 éve vagyok egyedül 24évesen pasiként, annó én is hallgattam a sok hülyeséget. Most már fel se tűnik ha valaki erről beszél, meghallgatom, kisírja magát hogy szerinte milyen sz@r nekem, és meg mondok rá egy "aha"-t hogy tiszta legyen a lelkiismerete és beszélgetünk tovább másról.

Ennyi.

2013. ápr. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!