Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz az, ha valaki egyedül akar lenni?
Nincs veled semmi baj, én is ilyen voltam, illetve vagyok, aztán lett egy 3 éves kapcsolatom ami a közelmúltban ért véget, ismeretségi körömben máris rám szálltak mikor lesz csajozok be újra, de valahogy azt érzem most egy darabig nem kell senki. A kapcsolatomban is az volt az egyik probléma, hogy én jól el tudtam egyedül is lenni, sőt szükségem is volt rá, hogy meglegyenek a magam kis olgai, de barátnőm teljes ellentétem volt, kissé társfüggő, sülve-főve geyütt akart velem lenni.
26F
Ne foglalkozz velük, mondják a magukét akkor mondják. 1ik füleden be, a másikon ki.
Én 2 éve vagyok egyedül 24évesen pasiként, annó én is hallgattam a sok hülyeséget. Most már fel se tűnik ha valaki erről beszél, meghallgatom, kisírja magát hogy szerinte milyen sz@r nekem, és meg mondok rá egy "aha"-t hogy tiszta legyen a lelkiismerete és beszélgetünk tovább másról.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!