Miért van az hogy olyan köcsög pasik írogatnak, próbálkoznak be nálam, akiknek van barátnőjük? Komolyan, ennyire köcsögök a mai pasik? Minek próbálkoznak? L/24
Neem, nem társkeresőzök, ilyen love.hu-n meg hasonló oldalakkal már nagyon régóta nem foglalkozok, kinőttem belöllük. De viszont Facebook-on folyamat olyan pasik írnak nekem akiknek van barátnőjük. -.-
Vagy ki van neki rakva hogy "kapcsolatban" amikor meg kérdezem h miért akar velem ismerkedni, randizni, ha kapcsolatban van itt.. erre: "tegnap szakitottam a barátnőmmel" aztán kiderült róla h nincs jobb dolga mint ismerősöket gyüjtsön a facén, meg nagyba írogat a többi csajnak...
Vagy épp beszélgetek egy másik sráccal, irja h nincs nője, de aztán egy közös ismerőstől tudom meg h van nője, csak az ország vagy megye másik részében él...
De a való életben is találkoztam már ilyen pasassal, h mondta h megismerne meg singli, aztán szintén megtudtam hogy van nője.. Mégis MIRE JÓ EZ? Én így HOGY bízzak meg egy pasiban is?
L/24
Akiknél nem lennél másodhegedűs azokat te - akárcsak a többi csaj - besorolja "lúzernek" mert, hát mégis milyen gyökér az aki huszonévesen nem csajozógép, vagy ami manapság halálos bűnnek minősül még sosem feküdt le egy csajjal se.
Szóval fura egy képmutató dolog ez.
Moralitásbú' ki !! :) (annak aki érti)
On: Sokan a lyuk-lyuk bedugjuk alapelv szerint működnek, nem veszítenek semmit sem ha nálad is bepróbálkoznak.
# 24/25 aha, ha az EGYEDÜLÁLLÓ pasi aki jól néz ki, kedves is nem próbáékozik akkor én mit csináljak?
1. lehet h nem vok az esete.
2. én nő vagyok, és kezdeményezzen a pasi (kicsit visszahúzódó vagyok), meg a pasi dolga h a nő után menjen meg kezdeményezzen.
Kedves kérdező!
Nem hogy örülnél, hogy "ismerkedni" akarnak! Ez azt jelenti, hogy vonzónak tartanak (vagy csak szívatnak). Azon meg miért csodálkozol, hogy az elmentett beszélgetéseket elküldöd számodra ismeretleneknek, ők pedig elküldenek a p**sába? Fiatal (éretlen), tapasztalatlan és butus lehetsz, hogy ezen meg vagy lepődve. Szerinted kinek hisz az ismeretlen lány, egy idegennek, vagy a barátjának? Elég ha annyit mond a lánynak, hogy az elküldött beszélgetés nem valós, csak ez az őrült liba gyártotta, akit innen-onnan ismerek (amúgy valóban akad jó néhány ilyen is). Ezt a „soha nem csalom meg, mert én aztán nem vagyok ilyen és soha nem is leszek”, meg majd akkor hozd fel, ha leéltél valakivel egy tartós kapcsolatban több évtizedet és valóban nem tetted meg, ne most „jósold” életed várhatóan hátralevő 50 évét! Ezt senki sem tudhatja pontosan, hogy mit fog csinálni a távoli jövőben (a személyiségünk kisebb-nagyobb mértékben folyamatosan változik, a várható körülményeket, ami bármi, bármilyen lehet, nem tudod előre meghatározni...).
Te meg esetleg ha olyanod van reagálsz is majd. Amiért végig hálásnak kell lennie a csávónak vagyis létrejön az alá-fölé rendeltségi viszony a te javadra.
# 28
Valószínűleg jól látod a helyzetet. Annak általában oka van, hogy valaki 24 évesen miért egyedülálló, pedig nem szeretne az lenni. Az ilyen embereknél mindig van valami "hiba", hogy úgy látják, hohy körülöttük mindenki abnormális, csak ők nem.
A 9-es vagyok:
kár, hogy nem mindenki érti meg a kérdezőt.
Ha csak, egyedülálló férfi jöhet nála szóba, akkor, a párkapcsolatban lévők, ne flörtöljenek vele.
Egyet nem értek: miért, ők találnak meg? Nem kevés az, egyedülálló férfi, velük, mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!