Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mit néztek meg elsőnek...

Fiúk! Mit néztek meg elsőnek egy lányon, mi mennyre fontos számotokra?

Figyelt kérdés

2013. júl. 23. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Cipő. Onnan már tudom, hogy érdemes-e vele szóbaállni.

18/f

2013. júl. 23. 23:37
 12/15 anonim ***** válasza:
És, kedves előző, neked milyen cipők jönnek be? Vagy milyenek nem?
2013. júl. 23. 23:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Arc, test, öltözködés, haj, szemek külön. Ebben a sorrendben.
2013. júl. 23. 23:50
 14/15 viktor123456 ***** válasza:
Az összhatást. Van egy titkos jele annak, hogy melyik az igazán jó nő. :-) ahhoz viszont többször kell látnod.
2013. júl. 24. 02:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Imádom a sportoló lányokat, legjobb alakjuk nekik van. :)

Először az arcát és a mosolyát nézem meg egy lánynak, majd végignézem tetőtől talpig, még a lábujjait is (de csak úgy, h ne legyen zavaró a pillantásom), amennyiben láthatóvá teszi. Bizonyos, nekem tetsző testrészein el-elidőzök, illetve pillantásom ezekre vissza-visszatér. Ha beszélgetünk akkor szemébe nézek, ez már nem okoz problémát még hatalmas mellek esetében sem.

Egyébként nincs zsánerem, h csak kék, vagy a zöld szeműeket szeretném hosszú szőke hajjal stb. Mindenkiben van valami szép, ami nekem megtetszik és onnantól fogva más nem érdekel csak ő. :)

2013. júl. 24. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!