Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS. Tegnap sütöttem bejglit...

SOS. Tegnap sütöttem bejglit elsőnek nagyon szép és jó volt tegnap de mára kő kemény lett mit csináljak nagyon fontos?

Figyelt kérdés
2009. dec. 24. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Kiszikkadt, csinálj újat, nem lehet már visszahozni a frissességét.
2009. dec. 24. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyed bele fóliába és tedd bele 1 műanyagtálba és haggyad esétére benne. Nekem jó lett.
2009. dec. 24. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi margarint és lisztet használtál bele?

Amint kihül, bele zacsiba és akkor nem szárad meg.

Az recept szerint fél kg liszthez 25dkg margarin szükséges, ettől omlós a tészta, és ez még 3 nap mulva is ehető.

2009. dec. 24. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Máskor ha csinálsz, akkor miután megsült és kihűlt, takard le egy tiszta konyharuhával!
2009. dec. 24. 12:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mindig takard le konyharuhával, és ne szeleteld fel az egészet,hanem csak annyit amennyit kitálalsz.
2009. dec. 24. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
26%
mikró egy kicsit XD
2009. dec. 24. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim válasza:
Evés, tálalás előtt: locsold meg tejjel (de úgy, hogy ne áztasd el) és tedd be a már meleg sütőbe egy pár percre. Újra friss, puha lesz.
2009. dec. 31. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!