Hogyan felejtsem el?
2x randiztam a csajjal, nekem nagyon bejön.
Viszont attól tartok, ő nem szeretne engem ugy ahogy én öt. Elég volt a csalodasbol igy szeretnem csírájában elfojtani.
Amúgy elvileg nincs sok önbizalma, a fiuk nem foglalkoztak vele stb, amúgy fiuja se nagyon volt, csak 1 azzal sem feküdt le.
Elvileg bejovok neki mert azt mondta. Viszont ugy érzem h ez nem igaz.
Mivel mar nagyon elegem volt a csalodasbol inkabb szeretnem elfelejteni.
Mit tegyek?
Törölj és dobj ki mindent ami vele kapcsolatos, kerüld a személyes találkozás lehetőségeit és keress más lányt.
Röviden ennyi.
"csírájában" XDDDD aztaaaa XDD
Amúgy ha el akarod felejeteni, ne beszélj vele, ne találkozz vele, dobj ki mindent ami esetleg rá emlékeztetne. És az idő majd segít!
Ha annyira nagyon bírna akkor minimum 1 nap egyszer válaszolna az uzeneteimre. Amúgy lényegében semmi dolga mert nem dolozik.
Elvileg tetszik neki sok dolog rajtam, meg az őszinteség az ami teljesen tetszik neki.
Az én megerzeseim jók szoktak lenni, régen is volt egy csaj vele nagyon megjartam, meg egyszer nem szeretnek ugy járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!