Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú a sulimban aki mindig nézett,mindig köszöngetett és amikor a városban is összefutottunk,nézett és köszönt.Megkerestem facebokkon,bejelöltem és megakartam kérdezni miért néz mindig? Jól elbeszélgettünk,sokszor mondta milyen szép vagyok,össze jönne velem,ne váltsak sulit mert ő látni akar stb. Megbeszéltünk egy találkozót,találkoztunk,jött egy osztálytársa,ittunk 3-anegysört egyszer csak a lány megkérdezte tőle,hogy mi van a barátnőddel? mikor jön haza? Én azt hittem lefordulok a padról,a srác rám nézett és mondta,hogy ja elfelejtettem mondani,hogy van barátnőm.. Pedig én ezt kérdeztem is tőle,de nem válaszolt rá.. Aztán a lányt elkísértük a buszmegállóba,aztán kérdezte tőlem,hogy nem haragszok? Azt mondtam nem... De a szívem szakadt meg mert belezúgtam...Rákérdeztem mióta vannak együtt és elmondta,hogy két és fél éve..Megölelt én meg ellöktem magamtól és megkérdeztem ehhez mit szól a barátnőd? A válasz az volt,hogy nem tudja de ő nem az a féltékeny típus.. Aztán felhívtam az egyik legjobb barátomat és leráztam,egyszerűen nem tudtam tovább maradni vele azzal a tudattal,hogy van barátnője de ő nem mondta el..Én meg olyanokkal nem szoktam és nem is akarok találkozni akinek van barátnöje..2013. júl. 20. 00:02
1/4 anonim válasza:
Jól tetted, hogy leráztad, vannak ilyen emberek sajnos, ne gondolj rá, ismerkedj másokkal, az idő majd megoldja.
2/4 anonim válasza:
Ne agyal ilyenen veled is ugyan így tenne mikor nem vagy mellette- hagyd a fenébe!
3/4 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy ölelgetett és ha a csaj ezt nem hozza fel ki se derül... Már jó pár hónapja szerelmes vagyok belé...De belegondoltam,hogy ha én lennék a barátnője velem is ezt tenné pedig ő az a normális fajta srác de nem néztem volna ki belőle..
2013. júl. 20. 00:06
4/4 anonim válasza:
Én most szakitottam az asszonnyal, pedig még mindig szeretem, de nem mehettek igy tovabb a dolgok. Túl sokat vagyok ideges miatta és nagyon félek, hogy bantottam volna. Mintha túlsagosan sokat adtam volna neki és nem kaptam volna vissza semmit... hát szakitottam. Fordított esetben én.... mind egy is, nem rolam van szó...
Azon gondolkozom, hogy jobban jarnék egy aranyhal agyával és soha nem lenne semmi bajom a világon... vagy lehet, mégis?
Most cöppet leiszom magam itthon, elmorzsolok pár konnyet, majd megyek és leiszom magam parszor a nagyközönség előtt diszkókban. Jobbat nem tudok. Tedd ezt te is, mert az aranyhal lehet csak a roszra emlekszik vissza :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!