Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felejtsem el vagy mit csináljak? (meleg kérdés! )
Trollok légyszi kíméljenek,jobb lesz mindkettőnknek! :)
16 éves vagyok,a barátom most lett 18 éves,5 hete járunk.
Az első egy hétben tökéletes volt minden,tényleg úgy éreztem,hogy Ő a "Nagy Ő",de,ahogy telik az idő,kezdem úgy érezni,hogy nem is szeret. Ő az érzelgősebb,állítólag nekem mondta ki először őszintén,hogy "Szeretlek!",szóval nagyon szeretem,tényleg bármit megtennék Érte,most tervezzük az első együttlétet,de egyer inkább csak baráti a kapcsolatunk. A legroszabb amikor látom,hogy látta amit írtam neki FaceBook-on,de nem ír vissza,várhatok akár 20 percet is,vagy még többet. Meg van,hogy elintéz egy smiley-val,és ha én nem írok Rá,akkor felőle lehet 10 perc szünet is. És nem egyszer érzem azt,hogy én csak második vagyok,Neki fontosabb,hogy ruhát nézzen,stb. Nagyon szeretem,de attól félek,hogy Ő fele annyira sem. Oké,sokszor leírja,hogy szeret,de egyre ritkábban.
Szerintetek mit csináljak?
Már nagyon el vagyok keseredve. :'(
Felejtsem el,vagy próbálkozzak még?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES,HASZONS válaszokat! :)
Köszönöm a válaszokat!
Nem szeretném elveszíteni,tényleg nagyon szeretem. :'((
Jöhetnek még válaszok!
Lehet,hogy nem érdemlem meg?
Ő elit suliba jár,diákelnök,profi úszó,okos,a testvérei már elértek pár dolgot az életben,meg eléggé gazdagok is.
Én viszont tök átlagos vagyok,nem járok elit suliba,nem vagyunk gazdagok,a családom is teljesen hétköznapi.
Még Ő mindenki szerint tökély(szerintem is),külsőre is,nem is értem,hogy miért pont én kellenék Neki.
Nem az,hogy csúnya vagyok,de nincs se kocka hasam,se semmi extra. :((
Tudom,hogy fiatal vagyok,és "sok virág van a réten",de Ő az első barátom,és el sem tudnám képzelni magam mással. :((
Pláne,hogy Vele lehét romantikázni,és nem csak a szexre pályázik. :(
Rá, FaceBook, meg a mondat közepén tök feleslegesen nagybetűvel elkezded írni hogy Érte, meg hogy Oké...
MHSZ barátom MHSZ.
Szeintem, nyugodtan kezd el húzni az agyát. - Ebből ki fog derülni, hogy vajon Ő is érez annyit feléd, mint Te.
Most Te ne keresd, várd meg, hogy mikor hiányzol neki! - Ha talizni akar, ne ugorj elsőre, várasd meg kicsit. - Ne mond neki napi millió és egyszer, hogy mennyire szereted, várd ki amíg Ő mondja! és hasonlók. - Tudom, hogy piszok nehéz azt visszatartani, ami ki akar buggyanni belőled, de megéri. :)
Ebből ugyanis két dolog lehet:
1. teperni fog utánad, mert hiányzol neki.
2. még távolabb kerül. - De ebből akkor legalább biztosan tudhatod, nem ő volt a nagy Ő.
Persze mi van akkor, ha csak Ő is bizonytalan benned, és csak Ő is húz?
Minden esetre emiatt, bárhogy is alakul a történet, max 1-1,5 hét múlva üljetek le beszélgetni, hogy mindenki előt minden világossá váljon.
Ja, még egy apróság:
Ha tutira akarod tudni, hogy nem csak az alsót akarja levarázsolni rólad, hogy "így bizonyítsd mennyire is szereted", akkor még egy jó ideig ne menj bele szexuális kapcsolatba. - Ha valóban szeret, ez csak hozzáadni fog a kapcsolatotokhoz! - Ha igazán szeret, emiatt biztosan nem hagy el ! - Akkor megvárja, hogy minden kész legyen rá...
Köszönöm! :)
Nem írtam Neki,egy óra múlva már keresett,és Ő mondta ki előbb,hogy szeret. Illetve már mondtam Neki,hogy lehet,hogy nem kéne még lefeküdnünk,azt mondta,hogy nem szeretne siettetni,tud várni ameddig "felkészülök".
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!