Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek felejtsem el vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felejtsem el vagy mit csináljak? (meleg kérdés! )

Figyelt kérdés

Trollok légyszi kíméljenek,jobb lesz mindkettőnknek! :)

16 éves vagyok,a barátom most lett 18 éves,5 hete járunk.

Az első egy hétben tökéletes volt minden,tényleg úgy éreztem,hogy Ő a "Nagy Ő",de,ahogy telik az idő,kezdem úgy érezni,hogy nem is szeret. Ő az érzelgősebb,állítólag nekem mondta ki először őszintén,hogy "Szeretlek!",szóval nagyon szeretem,tényleg bármit megtennék Érte,most tervezzük az első együttlétet,de egyer inkább csak baráti a kapcsolatunk. A legroszabb amikor látom,hogy látta amit írtam neki FaceBook-on,de nem ír vissza,várhatok akár 20 percet is,vagy még többet. Meg van,hogy elintéz egy smiley-val,és ha én nem írok Rá,akkor felőle lehet 10 perc szünet is. És nem egyszer érzem azt,hogy én csak második vagyok,Neki fontosabb,hogy ruhát nézzen,stb. Nagyon szeretem,de attól félek,hogy Ő fele annyira sem. Oké,sokszor leírja,hogy szeret,de egyre ritkábban.

Szerintetek mit csináljak?

Már nagyon el vagyok keseredve. :'(

Felejtsem el,vagy próbálkozzak még?

Előre is köszönöm az ÉRTELMES,HASZONS válaszokat! :)

2013. júl. 4. 21:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De jó nektek, irigyellek titeket :D
2013. júl. 5. 22:19
 12/18 A kérdező kommentje:

Ugyan,Te is biztosan meg fogod találni a "Nagy Őt"! :)

Én sem hittem soha,hogy valakit ennyire lehet szeretni!

És tessék,egymásra találtunk! :)

Nem szabad feladni! :)

2013. júl. 7. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Igazából nincs nagy ő.

Tipikus emberi gondolkodás.

Akivel össze jövünk az a nagy Ő.

Aztán valaki mással, akkor ő lesz a nagy ő.

Egyébként sajnálom ha nem a kérdésre válaszoltam, én vagyok a Rá,FacaBook,os

Sajnálom, néha nagyon ilyen g*ci vagyok :(

De annak örülök ha nagyon szereted, és ha ő is :)

2013. júl. 8. 11:18
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Teljesen egyet értek Veled,mindig azt tartjuk a "Nagy Őnek",akit szeretünk. :)

De szerintem ez így van rendben.

2013. júl. 8. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

De remélem hogy nem bánod a Rá,FacaBook,os dolgot :(

Őszintén nem akartalak megbántani :(

2013. júl. 8. 18:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sértődékeny típus! :P

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azoknak is,akik privátban küldték!!!

És csak annyit szeretnék,hogy SOSE ADJÁTOK FEL!

Tudom én voltam nagyon elkeseredve,de tényleg mindig van remény! Nem szeretnék prédikálni,de tényleg mindenki megtalálja a párját! :)

És,mint,ahogy azt az egyik kedves válaszoló is írta: A réten sok virág van! :)

2013. júl. 8. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező. köszönöm, hogy kedvesnek tartottad a szavaimat a "rét virágaival" kapcsolatban; bár ez nekem sem megy olyan könnyen, akit legelőször "megszagoltam" arra vágyom még most is :)
2013. júl. 9. 10:56
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! :)

Nem szeretem,illetve a legtöbb FaceBook-os kiírást önsajnáltató ostobaságnak tartom,viszont abban igazuk van,hogy nem szabad sorban állni senkinél,mikor másnál elsők lehetünk! :)

És később nagyon megbánhatod,hogy visszautasítottál Valakit,vagy pdig pont,hogy nem is próbálkoztál Nála,csak mert még mindig a múlt beli párod szereted. Ha Ő már nem szeret,el kell fogadni,nem szabad,hogy Miatta legyenek elmulasztott napjaid! :)

Kívánom a legjobbakat! :)

2013. júl. 9. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!