Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felejtsem el vagy mit csináljak? (meleg kérdés! )
Trollok légyszi kíméljenek,jobb lesz mindkettőnknek! :)
16 éves vagyok,a barátom most lett 18 éves,5 hete járunk.
Az első egy hétben tökéletes volt minden,tényleg úgy éreztem,hogy Ő a "Nagy Ő",de,ahogy telik az idő,kezdem úgy érezni,hogy nem is szeret. Ő az érzelgősebb,állítólag nekem mondta ki először őszintén,hogy "Szeretlek!",szóval nagyon szeretem,tényleg bármit megtennék Érte,most tervezzük az első együttlétet,de egyer inkább csak baráti a kapcsolatunk. A legroszabb amikor látom,hogy látta amit írtam neki FaceBook-on,de nem ír vissza,várhatok akár 20 percet is,vagy még többet. Meg van,hogy elintéz egy smiley-val,és ha én nem írok Rá,akkor felőle lehet 10 perc szünet is. És nem egyszer érzem azt,hogy én csak második vagyok,Neki fontosabb,hogy ruhát nézzen,stb. Nagyon szeretem,de attól félek,hogy Ő fele annyira sem. Oké,sokszor leírja,hogy szeret,de egyre ritkábban.
Szerintetek mit csináljak?
Már nagyon el vagyok keseredve. :'(
Felejtsem el,vagy próbálkozzak még?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES,HASZONS válaszokat! :)
Ugyan,Te is biztosan meg fogod találni a "Nagy Őt"! :)
Én sem hittem soha,hogy valakit ennyire lehet szeretni!
És tessék,egymásra találtunk! :)
Nem szabad feladni! :)
Igazából nincs nagy ő.
Tipikus emberi gondolkodás.
Akivel össze jövünk az a nagy Ő.
Aztán valaki mással, akkor ő lesz a nagy ő.
Egyébként sajnálom ha nem a kérdésre válaszoltam, én vagyok a Rá,FacaBook,os
Sajnálom, néha nagyon ilyen g*ci vagyok :(
De annak örülök ha nagyon szereted, és ha ő is :)
Utolsó!
Teljesen egyet értek Veled,mindig azt tartjuk a "Nagy Őnek",akit szeretünk. :)
De szerintem ez így van rendben.
De remélem hogy nem bánod a Rá,FacaBook,os dolgot :(
Őszintén nem akartalak megbántani :(
Nem vagyok sértődékeny típus! :P
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azoknak is,akik privátban küldték!!!
És csak annyit szeretnék,hogy SOSE ADJÁTOK FEL!
Tudom én voltam nagyon elkeseredve,de tényleg mindig van remény! Nem szeretnék prédikálni,de tényleg mindenki megtalálja a párját! :)
És,mint,ahogy azt az egyik kedves válaszoló is írta: A réten sok virág van! :)
Kedves utolsó! :)
Nem szeretem,illetve a legtöbb FaceBook-os kiírást önsajnáltató ostobaságnak tartom,viszont abban igazuk van,hogy nem szabad sorban állni senkinél,mikor másnál elsők lehetünk! :)
És később nagyon megbánhatod,hogy visszautasítottál Valakit,vagy pdig pont,hogy nem is próbálkoztál Nála,csak mert még mindig a múlt beli párod szereted. Ha Ő már nem szeret,el kell fogadni,nem szabad,hogy Miatta legyenek elmulasztott napjaid! :)
Kívánom a legjobbakat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!