Hogy nézek ki? 10/?
2013. júl. 22. 23:14
71/82 anonim 

válasza:

Szerintem elég jól látod a helyzetet. Nekem is hasonló a véleményem, csak nem volt kedvem kifejteni, ezért írtam korábban, hogy ki nem szarja le...
Egyébként én pedig sokkal szebb vagyok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4623364..
72/82 anonim válasza:
Meztelen képet küldj,én csak az alapján pontozok.
73/82 anonim válasza:
Még a végén tényleg küldeni fog, eléggé olyannak néz ki :D
75/82 anonim válasza:
"Azt magyarázzátok már el nekem, hogy hogy találjátok meg valaki profilját, ha csak képet linkel ide?"
Itt van ez a kép.
ennek a címéből fogjuk és kimásoljuk a középső számsort.(560008577376260) ezt beillesztjük a www.facebook.com/után és már kész is..ez minden képnél mükszik amennyiben az illetőnek az a facebookképe.
76/82 anonim 

válasza:

Gratulálok.... Most már senki sem fogja a fb képét bemásolni és nem lehet trollkodni velük. :(
77/82 anonim 

válasza:

Egyébként csak abban az esetben működik, ha publikus a kép, ha már ennyire krv okos akarsz lenni.
79/82 anonim 

válasza:

10/8, engem nem érdekel a cigi.
80/82 anonim 

válasza:

tényleg nem vagyunk egyformák
nekem nem adja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!