Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy nézek ki? 10/?

Hogy nézek ki? 10/?

Figyelt kérdés

[link]

[link] bal oldali fekete pólós

[link] jobbról a második csaj

2013. júl. 22. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 Neutprydz válasza:
Úgy megdöngetnélek hogy többet fel nem kelnél az ágyból :D
2013. júl. 23. 00:26
 62/82 anonim ***** válasza:
vicces de pont ugyanígy hívják a csajt aki tetszik :D
2013. júl. 23. 00:57
 63/82 anonim ***** válasza:
8
2013. júl. 23. 01:05
 64/82 anonim ***** válasza:
48%

Ki nem szarja le hogy nézel ki?!

Semmi értelme az ilyen jellegű kérdéseknek. Az ilyen kérdéseket többnyire önimádók teszik fel, a válaszolók pedig többnyire kanos hímnemű egyedek.

2013. júl. 23. 01:26
 65/82 anonim ***** válasza:
Tetszel, a cigivel rontottad el. Ha skála is kell mondjuk egy 9/10
2013. júl. 23. 07:14
 66/82 anonim ***** válasza:
Egyébként reagálva a 3-4 pontot adó emberre: Ahogy látom, mindenki 8 9-et ad, tehát az a közízlés, és te térsz el tőle. Nekem a vékony lányok tetszenek, barátnőm is hasonló alkat mint a kérdező. Köszöntem szépen.
2013. júl. 23. 07:16
 67/82 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mennyi idős vagy...
2013. júl. 23. 08:40
 68/82 anonim válasza:
64%
Fiatal még nagyon, látszik. Kicsit önimádó, kicsit butuska, és iszonyú sokat káromkodik. Ezzel is csak a lázadozást fejezi ki. Figyelmen kívül kellett volna hagyni a kérdését, ez lett volna számára a legnagyobb büntetés. Talán ha érettebb lesz, értelmesebb módon fog viselkedni, bár a mostanra kialakult jellemvonásai alapjában véve megmaradnak, hacsak nem akar változni/nem éri valamilyen hatás ami miatt megváltozik.
2013. júl. 23. 11:58
 69/82 anonim ***** válasza:

mi micsoda?? "#42 mindjárt kiderül hogy itt mindenki lúzer pedofil kiéhezett hülye,csak te vagy a normális :)"

én nem pozicionálom be saját magam, az elég beképzelt dolog lenne. amúgy meg konkrétan leszarom, felőlem posztolja ha ez kell az egojának, vagy ribizni akar, tök mind1, CSAK legalább lenne egy külön rész. Mert mondom(tam) baromi gáz feelingje van az egésznek, és olyan zavaró..

..és egyébként is mit mondják hogy nem társkereső, ha már kb úgyis az, legalább legyen egy külön rész neki..de persze igazából biztos egy privát levél váltás se történt, és a többi valaki dumálni, valaki Debrecenből lány/fiú? se ismerkedni akar..akkor már nem mind1, legyen külön társkereső és pám megvan oldva.

" hogy baromira nem reális 8-9 pont rá?

Akármelyik lány ide feltölt képet, itt mindenki 8-9 pontot ad rá...." ahhh vajoooon miért??

2013. júl. 23. 16:39
 70/82 anonim ***** válasza:
Hát kinézetre szerintem semmi extra, vagy csak nekem nem vagy az esetem. Jellemre eléggé unszimpatikus vagy, de nem fogom belevenni az értékelésembe, mert a kérdés kinézetről szól. Viszont engem, mint nem dohányzót nem zavar a cigi a kezedben. 10/6
2013. júl. 23. 17:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!