Hogy nézek ki? 10/?

Na ja felesleges irni
de én meg azt szeretném bár valami elkülönitett részen lenne az összes ilyen hogy nézek ki hàny pont kérdés. Egyszerűen a látvány undoritó az a 30-40 akárhány válasz, ahogy elképzelem hogy jön a sok perverz/kiéhezett/loser/hülye vagy 60 éves pedó.. szànalom,
többi kérdés 5-6 válasz, de egy ilyen kérdés és máris jön a roham, komolyan mintha egy kis rib*anc elüvöltené magát egy klubban, héé hogy nézzek ki!!? és rohannak oda,, de még az is jobb itt valahogy olyam bazi gàz az egész,,
Jaah és nem társkereső bawawhaha

a levélbe mégis azt írtad hogy heti 1 :O
nagyon gáz, hogy most nekiállsz hazudni, ha tényleg nem cigiznél, tuti hogy már jóval előbb írtad volna

#42 ezt privátban folytatjuk
#43 de, van benne... :/

41-es: Miért lennék az? Ja mert nem vagyok olyan álszent, hogy aki most ide kiposztol egy képet, akkor kamu módon felpontozzam? Vagy azért, mert őszinte vagyok vele, és megmondom , hogy baromira nem reális 8-9 pont rá?
Akármelyik lány ide feltölt képet, itt mindenki 8-9 pontot ad rá....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!