Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól gondolom, hogy az ember...

Jól gondolom, hogy az ember lánya nem lehet annyira elkeseredett, hogy netes társkeresőn próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Poénból készítettem egy reglapot- hát az a felhozatal... Kész katasztrófa. Honnan van ennyi alacsonyan iskolázott, kifejezetten ronda, csóró pasi???
2013. júl. 22. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Társkeresőről honnan tudod megítélni ezeket a dolgokat amiket leírtál egyik válaszodban..?

A kérdés feltevésekor nagy valószínűséggel arra céloztál, hogy milyen rondák az ottani pasik, később meg már azt írod, hogy tudjon beszélni, legyen melója, stb.. ezek nem igazán derülnek ki abból , hogy rá nézel egy képre, még talán akkor se ha átnézed a leírást.

Amúgy meg nem kell szegényeket bántani van így is elég bajuk, az ilyenek miatt vannak azok akik naponta 3 kérdést kiírnak, hogy miért nem kellenek senkinek..

Jó persze van sok közűlük aki tudna változtatni az előnyére, meg buta de attól ők is emberek és attól, hogy nem születtek annyira előnyősnek még nem kell bántani őket.

Nekem nem volt ilyennel semmi gondom mert nem vagyok csúnya és beszélni is tudok, de még se bántok valakit ezért, nem túl szép dolog.

Na meg a te személyiségedről is árulkodik ha így megítélsz mindenkit..

2013. júl. 22. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Ha így látod, Te bajod, de az én ismerőseim nem ilyenek. Egész egyszerűen nincs más lehetőségük ismerkedni. Munkájuk mellett nincs idejük.
2013. szept. 1. 19:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyanezek a tapasztalataim, mint neked, kedves kérdező!

Egy nap alatt olyan pasik írtak rám, akiknek a kapanyél kilógott a szájukból, hihetetlenül igénytelen külsejük volt (mackófelsőben fotózkodni azért túlzás, nem???), nem beszélve az intelligencia teljes hiányáról.

Meg persze alap, hogy 35 évesen is "anyukámmal lakoK"...

Hát elkeserítő...

24 N

2013. szept. 1. 19:48
 14/16 anonim válasza:
Csokonyuszi :(
2013. szept. 1. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi a Badoo-com-on össze a mostani párommal. Több, mint 2 éve együtt vagyunk.

Egyikünk sem igénytelen, én talán kicsit ronda vagyok, de még az ember kategóriába tartozom....

2013. szept. 1. 19:54
 16/16 anonim válasza:

Azért ebben tényleg van valami, sok az igénytelen pasi és .... sok a kövér lány.

Tegyetek egy próbát: love.hu oldalon kattintsatok bal oldalon arra a menüpontra, hogy "társkeresők képei" ahol random jönnek elő a különféle társkereső lányok fotói, össze-vissza.

Alsó hangon 60-60% kifejezetten kövér. Nem husi, meg "vanmitrajtafogni" hanem rettentő dagadt.

A pasik meg.... még rosszabbak :(

Ráadásul egy csajra minimum 5-10 pasi jut, úgy, hogy a pasik ráadásul sokkal aktívabbak is.

2013. szept. 1. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!