Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jól gondolom, hogy az ember...

Jól gondolom, hogy az ember lánya nem lehet annyira elkeseredett, hogy netes társkeresőn próbálkozzon?

Figyelt kérdés
Poénból készítettem egy reglapot- hát az a felhozatal... Kész katasztrófa. Honnan van ennyi alacsonyan iskolázott, kifejezetten ronda, csóró pasi???
2013. júl. 22. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ott van köztük az az 1-2 jó is.

Csak meg kell találni, de ahhoz bizony neked kell keresned!

2013. júl. 22. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Ismerkedj velem és esetleg bebizonyíthatom, hogy vannak a neten jó arcok is! :)
 3/16 Akszidentális Errőr ***** válasza:
81%

Jól gondolod. Ma már úgy a menő, hogy az ember kiír gyakira egy provokatív kérdést. Aztán persze hozzáteszi üzenetben, hogy "nem, dehogy, én? ugyan, dehogy nem nem nem akarok ismerkedni, nem azért írtam ki".

Amúgy a társkeresőkkel a fő gond szerintem az, hogy az emberek úgy viselkednek, mintha húspiacon lennének. Mindenki egyszerre annyi vasat tart a tűzben, ahányat tud, aztán végül azzal marad, aki a legjobban "megfelel" neki, vagy akivel a legkényelmesebb.

4/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzem, trollkérdés, de azért válaszolok, hogy az utókor számára megmaradjon.

Ha ilyen helyre mész, akkor számolnod kell vele, hogy bizony, válogatni kell. Annak a rétegnek, akit te keresnél, ugyanúgy válogatni kell, mert nehogy azt hidd, hogy nőből jobb a felhozatal. A különbség annyi, hogy míg neked ezer levelet kell áthámozni, addig a férfinak ezer adatlapot. Az elkeseredettséghez meg ennek semmi köze. Mindenképpen több, mint amit a legtöbb nő csinál, hogy csak várja a sült galambot, hogy végre leszólítsa az utcán. (Aztán persze mondja neki, hogy bocs, sült galambokkal nem randizom, és különben is, foglalt vagyok...)

2013. júl. 22. 20:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Tényleg megdöbbentem a "felhozatal" láttán. Bocs, hogy igényes vagyok...
2013. júl. 22. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:

hát kedves kérdező, nem biztos jól gondolod, mert vannak okok amikor igen

amúgy utána csodálkozunk, hogy megint elkeseredettek lesznek, meg nem bízik meg senki a másikban, mert ezt most jó volt megtenni

vannak ott is értelmesek, az hogy Neked az igényed magas, sajnálom, azt hittem a férfi számít, nem az hogy csoró!!

2013. júl. 22. 20:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Magasak az igényeim? Lássuk csak: legyen a pasinak egy épkézláb iskolai végzettsége, melója (nem, nem kell milliárdosnak lennie), tudjon viselkedni, öltözködni, legyen udvarias, türelmes. Tudjon értelmesen, artikuláltan (legalább) magyar nyelven beszélni: ne használjon olyan kifejezéseket, mint "adol" stb. És lehetőleg egy kicsivel legyen előnyösebb külseje Quasimodonál.
2013. júl. 22. 20:19
 8/16 ájszíjú ***** válasza:
ès te mit adsz cserèbe?
2013. júl. 22. 20:29
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Itt már kíváncsi lennék, hány éves korosztály lehetsz. Mondjuk a 35-40 felettieknél elvárás lehet a jó végzettség, jó állás stb, mert amikor ők alapozták az életüket, akkor szó szerint kötelező volt dolgozni, és lehetett mindenkinek. Akik már a mai rendszerben nőttek fel, örülhetnek, ha nem állástalanok, netalántán hajléktalanok. Intelligenciától függetlenül. Javaslom, hogy ha egyszer életedben újra próbálkozol, de akár a való életben is, akkor embert válogass, ne pénzforrást.
2013. júl. 22. 20:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért jelentene az elkeseredettséget, ha valaki egy adott ismerkedési terepen szerencsét próbál?Ez is egy lehetőség, ugyanúgy, mint ha akárhol máshol, diszkóban, buszon, utcán néznél ki magadnak egy csajt.

A felhozatalról meg annyit, hogy a legelitebb szórakozóhelyeken is vannak olyanok, akiket még 5 vodka meg 6 seduxen után se bírnék megd*gni.

2013. júl. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!