Jól gondolom, hogy az ember lánya nem lehet annyira elkeseredett, hogy netes társkeresőn próbálkozzon?
Ott van köztük az az 1-2 jó is.
Csak meg kell találni, de ahhoz bizony neked kell keresned!
Jól gondolod. Ma már úgy a menő, hogy az ember kiír gyakira egy provokatív kérdést. Aztán persze hozzáteszi üzenetben, hogy "nem, dehogy, én? ugyan, dehogy nem nem nem akarok ismerkedni, nem azért írtam ki".
Amúgy a társkeresőkkel a fő gond szerintem az, hogy az emberek úgy viselkednek, mintha húspiacon lennének. Mindenki egyszerre annyi vasat tart a tűzben, ahányat tud, aztán végül azzal marad, aki a legjobban "megfelel" neki, vagy akivel a legkényelmesebb.
Úgy érzem, trollkérdés, de azért válaszolok, hogy az utókor számára megmaradjon.
Ha ilyen helyre mész, akkor számolnod kell vele, hogy bizony, válogatni kell. Annak a rétegnek, akit te keresnél, ugyanúgy válogatni kell, mert nehogy azt hidd, hogy nőből jobb a felhozatal. A különbség annyi, hogy míg neked ezer levelet kell áthámozni, addig a férfinak ezer adatlapot. Az elkeseredettséghez meg ennek semmi köze. Mindenképpen több, mint amit a legtöbb nő csinál, hogy csak várja a sült galambot, hogy végre leszólítsa az utcán. (Aztán persze mondja neki, hogy bocs, sült galambokkal nem randizom, és különben is, foglalt vagyok...)
hát kedves kérdező, nem biztos jól gondolod, mert vannak okok amikor igen
amúgy utána csodálkozunk, hogy megint elkeseredettek lesznek, meg nem bízik meg senki a másikban, mert ezt most jó volt megtenni
vannak ott is értelmesek, az hogy Neked az igényed magas, sajnálom, azt hittem a férfi számít, nem az hogy csoró!!
Miért jelentene az elkeseredettséget, ha valaki egy adott ismerkedési terepen szerencsét próbál?Ez is egy lehetőség, ugyanúgy, mint ha akárhol máshol, diszkóban, buszon, utcán néznél ki magadnak egy csajt.
A felhozatalról meg annyit, hogy a legelitebb szórakozóhelyeken is vannak olyanok, akiket még 5 vodka meg 6 seduxen után se bírnék megd*gni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!