Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén ebben a topikban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén ebben a topikban tényleg ennyi elkeseredett ember van párkapcsoltatok terén vagy csak sokan hülyülnek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 20:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én tényleg elkeseredett vagyok :(
2010. okt. 8. 20:17
 2/11 A kérdező kommentje:
:(
2010. okt. 8. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Bizony, sok az elkeseredett ember. A mai értékrend egyeseknek nagyon nem kedvez. Viszont számarányaiban nincs annyi, mint amennyit itt látsz. Aki belefáradt a próbálkozásba és nincs senkije, az ráér ide írogatni. Akinek viszont van párja, nem fogja ide kiírni, hogy milyen boldog...
2010. okt. 8. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
kevés az önbizalom 1 feles csodákra is képes :)
2010. okt. 8. 20:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Esetemben mindkettő.
2010. okt. 8. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ilyen sok elkeseredett ember van. Nekem is már három és fél éve nincs barátnőm.Pedig nem vagyok csúnya (állítólag) és nagyon értelmes embernek tartanak.

Az az igazság, hogy ma borzasztó nehéz ismerkedni sok embernek.Eleve, ha odamész valakihez, az elkezd azonnal méricskélni, bizalmatlan és ellenséges veled, és a többi, és a többi...

Ráadásul az a tömény rosszindulat, amivel szembesül a sikertelensége okán, az elképesztő!! Megkapja, hogy lúzer, szerencsétlen balf...sz és még ezek a szebbek közé tartoznak. Holott az esetek többségében egy rendes és szeretetre érdemes emberről van szó, akinek az az egy bűne van, hogy egy ilyen felszínes és képmutató világba születtek.

2010. okt. 8. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
született a végén
2010. okt. 8. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:
20:50-es. Tökéletesen leírtad. :)
2010. okt. 8. 21:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszi. Tudod, ilyenkor kívánom azt, bárcsak hülyeség lenne az utolsó szóig, amit leírtam.
2010. okt. 8. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem sokan rossz dolgokba kapaszkodnak bele.. nézd csak meg a kérdéseket... magasság, életkor, farokméret, hajviselet, mellbőség, punci színe... hogy melyikre bukik a másik nem... kiábrándító. A szerelem valójában független ezektől... és ezt nem értik meg.. azt hiszik, hogy ilyesmi miatt nem jön össze... és azt hiszik, hogy ilyesmiket kell a másikban vizsgálniuk... ezekután csoda, ha nem tudnak érzelmes, bizalmas, tartalmas kapcsolatot kialakítani? egymáshoz alkalmazkodni nem tudnak, egymás emberi valóját megbocsájtani nem tudják, egoisták, csalják egymást... csoda, hogy elkeseredettek? én is az lennék... vagyok is... hogy ilyen a mai 30 év alatti korosztály.
2010. okt. 9. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!