Van még esély arra, hogy felkeres?
Dolgozom egy éve egy helyen ahol takarítok. Jövőhéten véget ér a munkaviszonyom,mert suliba megyek. 20 éves, csinos lány vagyok,de ismerkedésben katasztrofális.
Kb múlthét előtti héten vettem a bátorságot,és az egyik irodista asztalára odatettem a telefonszámomat papírhajóba hajtogatva, párszor beszélgettünk, nagyon megtetszett,és úgy vettem észre, hogy én is neki...vagy fene tudja.
Egy darabig nem jött dolgozni, majd múlthét kedd szerda körül jött,és a hajó eltünt, de azóta semmi.. Szerintetek van még esély rá, hogy felhív,vagy ez már veszett ügy? (facebook-on ismerősök vagyunk,ha jelent valamit)
Köszi a válaszokat.
Őszintén szólva, ha én látnék egy papírhajót az asztalomon, valszeg azt hinném, hogy valamelyik hülye kolléga szórakozik, és anélkül kidobnám, hogy tüzetesebben átvizsgálnám. Ha meg látnám a számot, akkor is gyerekesnek és idiótának találnám ezt a fajta közeledést, ha már mindenáron cetliken keresztül akar üzenni, akkor megtehette volna egy sima jegyzetlapon keresztül is.
Bocs, ez egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!