Mit tegyek? (többi lent)
1. Kérdés :
Nagyon tetszik egy lány, már régóta nagyon jó barátok vagyunk, és van egy olyan halvány érzésem, hogy én is tetszek neki egy picit. Na most, én nem vagyok kigyúrva meg ilyesmi nincsen kockahasam, de most ezen dolgozom. Szerintetek legyek ilyen kicsit kigyúrt vagy maradjak olyan amilyen? (Nem vagyok kövér, félreértés ne essék)
2. Kérdés :
Egy másik lány is tetszik, de úgy érzem hogy nála több esélyem lenne. Ha láttátok a Gru 2-t akkor ő pont olyan, mint Luci :)Vele is régóta barátok vagyunk, de folyton "utáljuk" egymást barátilag :D Egyszer felhívtam az anyját mert barátnőjével meg akartuk szívatni azóta is mondogatja néha "Ne hívogasd az anyámat! :D"
3. Kérdés
Szerintetek kinél próbálkozzak? :S
Hány éves vagy? Ők hány évesek?
De inkább a te életkorod érdekelne, mert mi az, hogy "utáljuk egymást barátilag" ???? o.O
1. kérdés/válasz: Kérdezd meg mit gondol rólad, mi a véleménye rólad. ebből ki fog derülni.
2. kérdés/válasz: ha az elsőnél nem jön össze tedd meg azt a kérdést amit az elsőnek.
3. kérdés/válasz: az első kettőből adódóan egyértelmű.
Akivel jobban eltudod képzelni hogy együtt vagytok meg ilyesmi...De ha az egyiknél nem jön be próbálkozz a másiknál szerintem. :)
14/L
Köszönöm a válaszokat, elfelejtettem, 13/f
Ők is 13 évesek
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!