Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy felkeres? Érdemes várnom rá?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki most ballagott , előtte nem ismertük egymást de aztán oda jött szimplán rám köszönt majd később beszélgetni is. Úgy láttam érdeklem . Na hát nem rég elballagott így adtam neki egy levelet amiben egy vers volt. Már a borítékra is rá írtam egy idézetet amiből szerintem rájöhetett a levél témájára. Ahogy megkapta a levelet nagyon mosolygott és megköszönte legalább százszor és ezzel nem hazudok... Majd mondta , hogy nem tudja mi van benne de kapok puszit.. Majd mintha utána említett volna valami olyat , hogy ha kiderül mi van benne majd beszélünk... Ballagáson már ahogy belépett mosolygott és mélyen a szemembe nézett (pedig akkor már biztos elolvasta ) Na és most itt vagyok már 4 napja az őrületben , hogy van e mire várnom... Tudom , hogy most érettségizik csütörtökig , de utána van esély rá , hogy felkeres?2012. máj. 8. 10:58
1/3 anonim válasza:
Szerintem van rá esély. :) Most gondolom ez a legkisebb gondja, de ha tényleg érdekled, akkor keresni fog. Ha mégsem, akkor az meg azt jelenti, hogy mégse érdekled annyira. Ne aggódj, kiderül, de addig felesleges ezen izgulni. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Most pénteken is ott volt sulinál amikor végeztem és mindig leülünk barátnőkkel... pedig elötte érettségizett és 11 kor végzett ott a suliban , és még ünneplőben volt... ma is ott volt suli után megint pont akkor amikor végeztem.. lehet véletlenek... De akkor miért nem jön oda beszélni ha ott a lehetőség?
2012. máj. 14. 14:58
3/3 anonim válasza:
Lehet már nem érdekled, hiszen ha nagyon akarna valamit, akkor kihasználná az alkalmat. De az is lehet, hogy csak bátortalan. Nem lehet a fejébe látni sajnos senkinek, lehet, neked kellene lépned felé valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!