Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyem ennél a srácnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem ennél a srácnál?

Figyelt kérdés

Nem ismerjük egymást túl régóta, de amit eddig tudok róla, az nagyon tetszik. A srác egyetem mellett könyvtárosként dolgozik, és én néha be szoktam menni, hogy beszélgessünk, ha ráér :) Úgy vettem észre, hogy eléggé kedvel, mindig ő szokott beszélgetést kezdeményezni.

A kinézetemmel nincs baj, meg vagyok elégedve magammal, és sokak szerint elég szép vagyok (bár én nem igazán veszem ezt észre magamon). A személyiségem: elég szeszélyes vagyok, imádok beszélgetni (de tudom, mikor kell hallgatni), állítólag nagyon aranyos vagyok kinézetre, de ha valaki kicsit jobban megismer, kiderül, hogy igazából egy perverz dög vagyok xD

A baj az, hogy fiatalabb vagyok nála egy pár évvel, ezért nem tudom, hogy tetszek-e neki, vagy csak alapból ennyire barátságos mindenkivel.

Hogyan deríthetném ki, hogy tetszem-e neki, és hogyan kelthetném fel az érdeklődését?

(Kérlek írjátok oda a korotokat és a nemeteket a válasz mellé. Köszi.)

2012. máj. 7. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várj ameddig lép, vagy ha nem, akkor tegyél valami célzást (De ne úgy hogy lejöjjön egyből) hogy pl. van egy jó film, úgy szeretném megnézni moziban vagy akármi ilyen. Ha elhív valami programra, akkor nyert ügyed van.
2012. máj. 7. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és 20/L
2012. máj. 7. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ő kezdi a beszélgetést akkor valószínűleg kedvel.

19/F

2012. jún. 11. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jelent semmit hogy ki kezdeményez egy beszélgetést. Lehet akár azért is elkezdeni beszélgetni valakivel, mert beszélgetni van kedvem, unatkozom stb. Perverz dög mi? :D Tipik báránybőrbe bújt farkas. Még a végén én is megkedvellek. :D De vissza a kérdésre... Szerintem ajánld fel, hogy mész ide vagy oda, és hogy nem-e jönne el veled. ( ha már könyvtár, menjetek el egy könyvesboltba valamit megnézni, hátha tud valami jó könyvet) Aztán üljetek be valahova beszélgetni, nyaljatok... egy fagyit. :D Tudtok beszélgetni sokat, szerintem nem is nagyon rámenős és elég sok mindent ki tudsz deríteni. Használd a női 6. érzéked. :)
2012. jún. 12. 02:54
 5/5 anonim ***** válasza:
jaj bocsi, lemaradt a lényeg: F/23 ;)
2012. jún. 12. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!