A neten tényleg csak nyomikat lehet összeszedni?
Próbálkoztam pár oldalon, de nagyon gáz a helyzet.
Aki tetszene külsőre, az általában nős és szeretőt keres, vagy simán csak "laza kapcsolatot" keres.
Aki komolyat akar, azok vagy nagyon-nagyon csúnyák (nem annyira nagyon az elvárásaim, ha átlagos, ápolt kinézete van, az már jó), vagy valami jellemhibájuk van, ami már az elején kiderül (hála az égnek).
Hol ismerkedjek akkor? Partikon elég sok alkesz, drogos, komolytalan ember van, meg nem is vagyok az a nagy partiarc.
Társkeresőn csak akkor jöhet létre egy normális kapcsolat ha két egyforma selejt botlik össze.
Amúgy miért szorulna a netre?
Én itt ismertem meg egy csajt véletlenül (nem keresek csak szeretek dunálni munkaidőben). Kinézetre korrekt volt, de belsőre sajnoa nem. De azért pászor jól éreztük egymást....:)
Az elvárásaid tényleg nem bazinagyok ha egyik pasas se felel meg neked...öjjj micsoda luxus, külsőre nemjó mert nagyon csúnya, belsőre nem jó mert jellemhibás...beszélgettél vele 5 percnél tovább, hogy mindezt így tudod egyáltalán???
Hála a fajtátoknak, egyre több lesz a szingli pasas, aki úgy gondolja hogy nem éri meg bajlódni veletek, mert feleannyit se értek. És igazuk is van.
13:09 te meg takarodjál trollkodni a jó édes änyádba, nyomorult sekélyes fäszfej :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!