A neten tényleg csak nyomikat lehet összeszedni?
Próbálkoztam pár oldalon, de nagyon gáz a helyzet.
Aki tetszene külsőre, az általában nős és szeretőt keres, vagy simán csak "laza kapcsolatot" keres.
Aki komolyat akar, azok vagy nagyon-nagyon csúnyák (nem annyira nagyon az elvárásaim, ha átlagos, ápolt kinézete van, az már jó), vagy valami jellemhibájuk van, ami már az elején kiderül (hála az égnek).
Hol ismerkedjek akkor? Partikon elég sok alkesz, drogos, komolytalan ember van, meg nem is vagyok az a nagy partiarc.
Nekem becsúszott már pár jó nő(be) akit chatről társkeresőről ismertem meg.
Attól függ, hogy milyen lányt/nőt keresel, mennyi időt szánsz az ismerkedésre, és hogy tudod kiszűrni a potenciális hülyéket.
Egyébként ugyanolyan eséllyel lehet normális embert találni, mint élőben. Szerintem
Én átlagos (mások szerint feletti) vagyok, tudtommal nincs semmi beütésem.
Írj privátot, kíváncsi vagyok rád, miért vagy ilyen válogatós.
23f
A lányok szemében mindenki "nyomi", aki nincs kitömve lóvéval, és nincs Ferrárija a garázsban.
Talán lejjebb kéne adni az elvárásokból. Érdekesmód a ronda, de gazdag pasik valahogy sohasem szinglik.
Én erre azt mondom, hogy any*d p*csáját. :D
Rám senki nem mondta, hogy nyomi lennék, én szerintem nem is gondoltak ilyesmire. Meg relatív, hogy ki "felel meg" nyominak.
Elég kiábrándító, hogy a legtöbben értelmes lénynek hiszik magukat, és mindenki mást gyökérnek. Közben könnyen lehet, hogy fordítva van, nemde?
Miért nem lehet annyit írni, hogy: NEM.
Rengeteg a nyomi, meg akik nem tetszenek egymásnak. Ettől még nem csak ilyen van. Pápá
Na ezért megy el a kedvem az ismerkedéstől. Aki nem üti meg a mesebeli királyfi szintjét, azt már nyominak nevezik a nők.
Egyszerű magyar ember vagyok, jó és rossz tulajdonságokkal, bocs ha nem felelek meg az elvárásaitoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!