Miért keres, ha aztán meg leráz?
Megismertem egy srácot 1-2 hete. Megjelöltem facebookon. Ő írt nekem,nagyon kedves volt,beszélgettünk. Aztán másnap megint ő írt rám,akkor is jót beszélgettünk. És utána én írtam neki,akkor órákon át beszélgettünk,és tökjól megértettük egymást,el is hívott találkozni,de pont nem értem rá,ezért mondtam h beszéljünk meg egy másik időpontot,erre azt írta,h majd megbeszéljük. Úgy éreztem,hogy sínen vagyok. Erre vártam 2 napot,h írjon,de nem írt. Ezért most írtam megint én neki. Mosolygós szmájlival köszönt,beszéltünk pár sort,amiben szintén kedvesnek tűnt. Aztán írja,h bocsi,de elmegy aludni,mert másnap korán kel. Rá 10 percre le is lépett. Most akkor várjam meg,míg ír,ugye?! Mert ha nem fog,akkor nem akar tőlem semmit,igaz?
19/L
nem a te hibád:) ha ennyire nem akar érted küzdeni, és ilyen kényelmes típus akkor jobban is jársz hogy nem vagy vele együtt.
szerintem már ne írj neki, ha annyira akar felkeres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!