Van egy srác aki nagyon tetszik de ő neki a barátnőm tetszik. Megszakad a szívem mert senkinek nem mondtam el és fáj h csak egy csát kapok tőle. Fáj h nem keres. Fáj h szeretem. Mit tegyek h elfejeljtsem? :/
szia! igen, ez egy nagyon szívszorító érzés.
semmiképp se valljál be érzelmeket, mert az nem visz sehová.
ha valaki szerelmi vallomással indít, az tiszta szerencsejáték.
a hirtelen jött vallomás nagyon sokszor szánalmat vált ki, mert a másik fél nincs felkészülve a vallomásra, valszeg (még) nem érzi ugyanazt, visszahőköl, megdöbben, és így meg sem adod az esélyét, hogy elkezdjen érezni irántad valamit.
tehát vallomás helyett flörtölj, mosolyogj, nézz rá kihívóan, csipkelődjél (szóban), kérjél tőle valamiben segítséget, mikor segít, mondd, hogy hú, milyen erős vagy... stb. :D vannak ilyen dolgok. esetleg ettől felfigyelhet rád.
az, ahogy az előző írta, ha a barátnődnek a fenekét dicsérgeti, amögött nem valószínű, hogy komoly érzelmek lappanganának, inkább fizikai vonzalomról van szó.
Szia!
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok,
csak épp én vagyok az a személy aki a 'barátnő'.
Van egy fiú akinek bejövök,és ezt mindenkinek a tudtára adta.
De mivel látom egyik barátnőmön ,hogy neki nagyon tetszik ez a bizonyos srác
,sőt , fáj neki ez a dolog, ezért inkább hagytam a srácot a fenébe..
Azt tanácsolnám,hogy mond el a barátnődnek,hogy mit érzel,
beszéljétek meg,biztosan segíteni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!