Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ő akart beszélni velem most...

Ő akart beszélni velem most meg leráz!?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, csak elég messze lakik tőlem. Találkoztunk már 2x élőben. Kb. egy hónapja találkoztunk, és akkor facebookon minden nap beszélgettünk. Majd már nem igazán jártam fel beszélgetni. Mert idegesített, hogy folyamatosan ez játszódik le:

Én: Megetetted a kutyád?

Ő: Igen.

Én: Mit csinálsz holnap?

Ő: Semmit, nem tudom.

Én: Kiolvstad a könyvet?

Ő: Nem.

... Szóval szinte nem érdeklődik irántam, csak az az érdekes, hogyha nem megyek fel "beszélgetni" akkor meg mondja, hogy Ő várt engem, mért nem mentem fel... 1 hétig nem is nagyon beszéltünk, majd tegnapelőtt küldött egy sms-t, hogy fel tudnék-e menni mert, valami "fontosat" akar mondani. Felmentem, vártam, hogy mondja, de ugyanaz játszódott le mint eddig. Aztán kb. 5 perc múlva Ő aki beszélgetni akart velem !Ő! mondta, hogy mennie kell mert fontos dolga van. Minek hívott fel ha lóf @szt se mondott? Mi értelme van ennek? Nem tudom, de valószínű, hogy én is tetszem neki. Mondjuk 100km-el amúgy sem lehetne semmi, de így biztos nem is lesz.

15/f és Ő 14/l

2013. jún. 21. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha ezen beszélgetések egyikén megkérdeznéd, hogy mégis mi az isten baja van?
2013. jún. 21. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:

biztosan tetszel neki, csak már nemtud mit kérdezni..:)

inkább mondd meg neki, hogy esélytelen az egész és hagyon békén..:/

2013. jún. 21. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nők... lesz még sok ilyen "=%/$ ne aggódj!
2013. jún. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!