Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beválhat ha csak úgy utazgatok...

Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.

Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D

Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D

2013. júl. 20. 21:01
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

valamelyik héten kedden nem a Romkertben voltál?:DDD

és magas, vékony kicsit göndörhajú vagy + úgy viselkedsz mint egy elkényeztett sznob, lövelled a "héé bébi szexi vagyok" pillantásokat és ennek ellenére is repülnek rád a nők?:D

2013. aug. 26. 23:23
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Beválhat, de legyen nálad hideg élelem,váltó ruha.
2013. szept. 18. 20:17
 33/38 anonim ***** válasza:

ez jó :D Csepeli HÉV-en ne tudd meg mennyi jó csaj utazik :)

haajaj, hajnalban is, délután is :P amúgy tényleg nem túl impozáns, kivéve Királyerdő

2013. szept. 26. 14:06
 34/38 anonim ***** válasza:

Beválhat, de egy 10-es gyűjtő erre nagyon kevés lesz.

De egyébként miért fáj megszólítani valakit? Legyél már egy kicsit férfi!

2014. dec. 2. 01:46
 35/38 anonim ***** válasza:

Hogy téged hívjon meg egy lány italra???? Hol élsz?????

Ha jól nézel ki, vagy kissé pozitív értelemben eltérőbb vagy, mint a legtöbb ember (pl.: kék szem), akkor még van is esélyed, hogy valaki melléd ül, amúgy kb. mint a lyukas 0.

2014. dec. 2. 06:27
 36/38 anonim ***** válasza:

Persze, higgyétek csak el neki, hogy majd a csajok meghívják őt piálni. :D Buliban/diszkóban, ahol aranyérban van a folyadék. :D

Egyébként a nő/férfi leszólításról: kedves hölgyek, évtizedeket szántatok arra, hogy egyenjogúságot szerezzetek az életben, ma már a házimunkán kívül mindent csinálhat egy nő is, amit egy férfi, dolgozhatnak ipari területen, elmehetnek pilótának, autóversenyzőnek, akárminek. Tehát mindent megtehettek, amit a férfiak, akkor jogotok van ugyanúgy leszólítani férfiakat, ahogy ők teszik. : )

Én támogatom a nők egyenjogúságát. :D Erről csak ennyit, most lehet fröcskölni. :D

Kérdező: te meg valami orbitális barom lehetsz, az a baj, hogy a nők erre buknak. Lefogadnám, hogy értelmes dolgokról még egy csajjal se beszélgettél. Na de minden jót. :D

2015. jan. 9. 13:18
 37/38 anonim ***** válasza:

aranyárban*

bocs elírtam, "aranyér"... xDDD

2015. jan. 9. 13:19
 38/38 anonim válasza:
Hát ne várd h történjen valami hanem tegyél érte.. nem muszáj megvárni míg mondjuk mellédül valaki. Illetve elég hülye gondolat h majd egy lány meghív téged egy italra XD De tömegközlekedésen is szokás ismerkedni és beválhat.
2015. febr. 9. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!