Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?
Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.
Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D
Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D
valamelyik héten kedden nem a Romkertben voltál?:DDD
és magas, vékony kicsit göndörhajú vagy + úgy viselkedsz mint egy elkényeztett sznob, lövelled a "héé bébi szexi vagyok" pillantásokat és ennek ellenére is repülnek rád a nők?:D
ez jó :D Csepeli HÉV-en ne tudd meg mennyi jó csaj utazik :)
haajaj, hajnalban is, délután is :P amúgy tényleg nem túl impozáns, kivéve Királyerdő
Beválhat, de egy 10-es gyűjtő erre nagyon kevés lesz.
De egyébként miért fáj megszólítani valakit? Legyél már egy kicsit férfi!
Hogy téged hívjon meg egy lány italra???? Hol élsz?????
Ha jól nézel ki, vagy kissé pozitív értelemben eltérőbb vagy, mint a legtöbb ember (pl.: kék szem), akkor még van is esélyed, hogy valaki melléd ül, amúgy kb. mint a lyukas 0.
Persze, higgyétek csak el neki, hogy majd a csajok meghívják őt piálni. :D Buliban/diszkóban, ahol aranyérban van a folyadék. :D
Egyébként a nő/férfi leszólításról: kedves hölgyek, évtizedeket szántatok arra, hogy egyenjogúságot szerezzetek az életben, ma már a házimunkán kívül mindent csinálhat egy nő is, amit egy férfi, dolgozhatnak ipari területen, elmehetnek pilótának, autóversenyzőnek, akárminek. Tehát mindent megtehettek, amit a férfiak, akkor jogotok van ugyanúgy leszólítani férfiakat, ahogy ők teszik. : )
Én támogatom a nők egyenjogúságát. :D Erről csak ennyit, most lehet fröcskölni. :D
Kérdező: te meg valami orbitális barom lehetsz, az a baj, hogy a nők erre buknak. Lefogadnám, hogy értelmes dolgokról még egy csajjal se beszélgettél. Na de minden jót. :D
aranyárban*
bocs elírtam, "aranyér"... xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!