Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?
Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.
Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D
Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D
Te is... Jajj Istenem... Várjad a sült galambot a szádba...
Micsa' macsó...
Mégyhogy a csaj fizet neked italt, hát mi-ki vagy te?
Téged sem az eszedért meg a férfiasságodért szeretnek!
És odamennek hozzád a jó csajok meghívni piálni???:'D
Hát bazzeg nekem szinte semmi nem jutott a csajozásból életemben...X) Szóval ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy ROHADJ MEG TE G**I!!!:''D
bunkókkal én se szoktam ;)
szerencsére eddig mindig kedves csajokkal hozott össze a sors :) lehet meglepő de a mai világban is még szórakozó helyen is lehet találni rendkívül kedves és aranyos lányokat.
És abban igazad van h nem szeretem a komoly témákat, inkább szeretek az első pár alkalommal viccelődni és utánna esetleg komolykodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!