Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beválhat ha csak úgy utazgatok...

Beválhat ha csak úgy utazgatok tömegközlekedéssel és várom h pl mellém üljön egy jó csaj és tudjak vele ismerkedni?

Figyelt kérdés

Pesti vagyok de még sose próbáltam ezt a megoldást viszont modták/láttam h sok jó csaj utazik ezeken a járműveken.

Buliba be szokott jönni ha leülök vhova és várom h odajöjjön egy jó csaj h mondjuk meghívjon egy italra v csak simán beszélgessünk :D

Az a lényeg h ne nekem kelljen odamenni kezdeményezni :D

2013. júl. 20. 21:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Hát sokszor vártam amikor leült mellém egy jó pasi hogy szólítana már meg,de az biztos hogy én nem fogok csak ismerkedés szempontjából leülni egy helyes srác mellé.Biztos hogy nem
2013. júl. 26. 11:00
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Te is... Jajj Istenem... Várjad a sült galambot a szádba...

Micsa' macsó...

Mégyhogy a csaj fizet neked italt, hát mi-ki vagy te?

Téged sem az eszedért meg a férfiasságodért szeretnek!

2013. aug. 2. 13:39
 23/38 A kérdező kommentje:
Nem fizet, csak meghív ;)
2013. aug. 2. 14:00
 24/38 anonim ***** válasza:
ne kérdezd, csináld!
2013. aug. 14. 22:41
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

És odamennek hozzád a jó csajok meghívni piálni???:'D

Hát bazzeg nekem szinte semmi nem jutott a csajozásból életemben...X) Szóval ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy ROHADJ MEG TE G**I!!!:''D

2013. aug. 26. 22:33
 26/38 A kérdező kommentje:
Barátságos vagyok ennyiii :D Egyébként még egy se bánta meg h odajött beszélgetni, nem mondom h bármi több lett volna puszta dumálgatáson és szinte folyamatos nevetésen kívül de jó esték szoktak lenni :)
2013. aug. 26. 22:41
 27/38 anonim ***** válasza:
57%
hát én "jó csaj" vagyok, de biztos nem dumálgatnék veled, mert ahogy látom értelmesebb témákra nem hinném, hogy vevő lennél... na meg, hogy nő létemre én kezdeményezzek? tudod mikor!! hát hova fajul a világ ? mibe vagytok kis szánalmas, férfiatlan puhap*cs pasik.......
2013. aug. 26. 22:47
 28/38 anonim ***** válasza:
Hát ezaz! a jó csajok így szoktak hozzáállni, ahogy az előttem szóló... hogy a fenébe csinálod, hogy hozzád mégis odamennek???:D ááá.. nagyon utállak emiatt..XD a rohadt életbe, hogy nekem meg csak az irigykedés marad az életben..:'D
2013. aug. 26. 22:56
 29/38 A kérdező kommentje:

bunkókkal én se szoktam ;)

szerencsére eddig mindig kedves csajokkal hozott össze a sors :) lehet meglepő de a mai világban is még szórakozó helyen is lehet találni rendkívül kedves és aranyos lányokat.

És abban igazad van h nem szeretem a komoly témákat, inkább szeretek az első pár alkalommal viccelődni és utánna esetleg komolykodni.

2013. aug. 26. 22:59
 30/38 A kérdező kommentje:
menj el szórakozni, szemezgess velük, aztán úgyis odajön ha te nem mész oda :D nálam mindig így jön be, egyszerűen kiprovokálom h odajöjjenek :D
2013. aug. 26. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!